Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tempestini luptă în Bucovina să îşi recupereze fotoliul de lider în Campionatul Naţional de Raliuri

Tempestini luptă în Bucovina să îşi recupereze fotoliul de lider în Campionatul Naţional de Raliuri

Sporturi cu motor

Comentarii

Simone Tempestini a urcat pe 3 în Europeanul de raliuri, dar are emoţii pe plan intern, acolo unde a cedat fotoliul de lider etapa trecută, iar acum, în Bucovina, caută victoria pentru a reveni pe prima poziţie.

Un total de 59 de echipaje s-au înscris la cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Betano, care are loc în acest weekend pe asfaltul din Bucovina, inclusiv pe faimosul drum TransRarău. Runda consemnează şi revenirea veteranului Dan Gîrtofan, absent în startul sezonului.

Abandonul din Argeş l-a făcut pe Tempestini să ajungă pe 3 în clasament, fiind depăşit de Andrei Gîrtofan şi Sebastian Barbu, ambii fiind confirmaţi şi pe lista de start a raliului care începe vineri după amiază.

Misiunea lui Tempestini rămâne dificilă, având de înfruntat şase modele cu configuraţie Rally2. Pilotul de la Napoca Rally Academy rămâne la fel de încrezător că poate lua titlul cu modelul Porsche 997 RGT, o maşină gândită mai mult pentru circuit.

“E o etapă pe care abia o aştept. E pentru prima oară când sunt în Bucovina, am văzut că probele sunt interesante şi dificile în acelaşi timp, dar tocmai asta ne motivează”, a spus Tempestini, de şase ori campion naţional absolut la numai 27 de ani.

Ediţia de anul trecut, care a consemnat revenirea Raliului Bucovinei în calendarul FRAS, a fost câştigată de Sebastian Barbu. La ediţia precedentă, din 1987, s-a impus chiar tatăl lui Sebastian Barbu.

Afla mai multe despre: simone tempestiniraliuri 

viewscnt
Articole similare