Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tempestini şi Norbert Maior iau startul în a patra etapă din Campionatul European de Raliuri

Tempestini şi Norbert Maior iau startul în a patra etapă din Campionatul European de Raliuri

Sporturi cu motor

Comentarii

Echipajele româneşti Simone Tempestini/Sergiu Itu şi Norbert Maior/Francisca Maior iau startul vineri seară în a patra etapă din Campionatul European de Raliuri FIA ERC, care are loc în Polonia pe macadam.

Pe locul 5 în clasamentul general după primele trei runde, Tempestini are nevoie de o clasare în Top 5 pentru a urca pe podiumul competiţiei continentale la mijlocul sezonului. Clujeanul este considerat unul dintre favoriţii rundei din Polonia, traseul pe macadam fiind preferatul său din calendarul actual.

Tempestini şi Itu au făcut deja primele teste în această săptămânâ, declarându-se mulţumiţi de setările maşinii de concurs, o Skoda Fabia Rally2, iar vineri după amiază e programată cursa de calificare pentru a stabili ordinea de start, iar seara va fi prima probă, super speciala de pe Mikolajki Arena.

Al doilea echipaj tricolor, format din juniorii Norbert Maior şi Francesca Maior, va concura pe un model Peugeot 208 Rally4 în cadrul clasei ERC4. Anul trecut, tot în Polonia, cei doi fraţi au fost pe podium la juniori şi pe 4 la clasă.

Peste 80 de echipaje de pe întreg continentul sunt înscrise la Raliul Poloniei, care reprezintă etapa a patra din Campionatul European de Raliuri.

Afla mai multe despre: tempestinimaiorraliuri 

viewscnt
Articole similare