Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ten Hag s-a hotărât: 120 de milioane de euro pentru un goleador, la Manchester United

Ten Hag s-a hotărât: 120 de milioane de euro pentru un goleador, la Manchester United

Manchester United

Comentarii

Manchester United dă semne de revenire în top cu Erik ten Hag la timonă, iar şefii de pe Old Trafford pregătesc un transfer stelar pentru a întări şi mai mult echipa.

Erik ten Hag a ales un goleador din Europa pentru atacul lui Manchester United. Conducerea "Diavolilor" s-a hotărât şi asupra sumei pe care sunt gata să o investească în transfer: 120 de milioane de euro!

Ten Hag s-a hotărât: 120 de milioane de euro pentru un goleador, la Manchester United

Aflată, poate, la cel mai bun sezon din ultimii ani, Manchester United s-a hotărât să întărească şi mai mult echipa lui Erik ten Hag. Potrivit site-ului fichajes.net, clubul englez îl vrea pe Victor Osimhen (24 de ani), super atacantul lui Napoli, pe Old Trafford.

Goleadorul lui Napoli, Victor Osimhen, i-a atras atenţia lui Erik ten Hag prin prestaţiile sale şi cifrel de excepţie de la echipa siciliană. Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, vrea o sumă mare de bani în schimbul lui Osimhen, iar sursa citată scrie că Manchester United e gata să ofere nu mai puţin de 120 de milioane de euro pentru transfer.

Victor Osimhen a marcat 14 goluri şi a livrat patru pase de gol în 19 meciuri jucate în toate competiţiile sezonului cu Napoli.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Victor Osimhen în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester unitedtransfervictor oshimhennapolierik ten hag 

viewscnt
Articole similare