Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tenis de masă | Bernadette Szocs, două medalii de argint la WTT Contender Lima 2023

Tenis de masă | Bernadette Szocs, două medalii de argint la WTT Contender Lima 2023

Alte sporturi

Comentarii

Jucătoare de tenis de masă Bernadette Szocs a obţinut două medalii de argint la concursul WTT Contender Lima 2023.

Tenis de masă | Bernadette Szocs, două medalii de argint la WTT Contender Lima 2023

Potrivit clubului Steaua, la dublu mixt, perechea Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu a fost învinsă în finală de dublul spaniol Alvaro Robles/Maria Xiao, scor 2-3 (2-11, 11-8, 7-11, 11-3, 8-11).

La simplu, Bernadette a cedat în ultimul act în faţa sportivei Shin Yubin (Coreea de Sud), scor 1-4.

Până în finală, jucătoarea stelistă a trecut, pe rând, de Chen-Szu-Yu (Taipei), 3-0, Zeng Jian (Singapore), 3-1, Adriana Diaz (Puerto Rico), 3-0 şi Miyuu Kihara (Japonia), 3-2.

Un nou moment istoric la tenis de masă! Echipa feminină a României este campioana continentului, după ce a detronat Germania în finala Jocurilor Europene 2023

Naţionala feminină a României, care e antrenată de Viorel Filimon şi e formată din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman, a câştigat finala cu Germania şi medalia de aur la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023.

Naţionala feminină a câştigat finala cu Germania, scor 3-2, iar tenisul de masă este la a doua medalie de aur la Jocurile Europene 2023, după titlul cucerit de Bernadette Szocs la simplu feminin. 

Este performanţa supremă a lotului feminin într-o ediţie a Jocurilor Europene, după ce în 2019 s-a obţinut argintul, tot după o finală contra echipei Germaniei. 

Afla mai multe despre: tenis de masabernadette szocsmedalie de argint 

viewscnt
Articole similare