Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tenis Magazine a creat un amplu material despre cum a schimbat-o Darren Cahill pe Simona Halep

Tenis Magazine a creat un amplu material despre cum a schimbat-o Darren Cahill pe Simona Halep

Tenis

Comentarii

Jurnaliştii de la Tennis Magazine scriu despre ce a schimbat Cahill la Simona Halep. Pentru liderul WTA urmează poate cea mai importantă parte a anului, sezonul de zgură.

Pe suprafaţa ei preferată, Simona trebuie să îşi apere titlul la Madrid şi, mai presus de toate, va încerca să obţină primul ei titlu de Grand Slam, la Roland Garros, unde a jucat două finale. Forţa mentală ar fi principalul atu al româncei scrie sursa citată.

“Darren Cahill a lucrat intens pentru a face ca Simona Halep să devină o jucătoare mai agresivă, care să nu se bazeze doar pe picioarele sale pentru a-şi pune adversarele în dificultate, ci şi pe lovituri. Dacă vizionăm finalele de la Roland Garros şi Melbourne ne dăm seama că Halep a avut un joc bun, comparativ cu al adversarelor.

Este clar că Halep are un joc suficient de bun pentru a câştiga un turneu de Mare Şlem. Dar important este şi ce se întâmplă între urechile Simonei şi care va fi starea ei de spirit la următoarele competiţii la care va participa. Are o forţă remarcabilă în interior. Este mult mai puternică decât crede ea”, au notat jurnaliştii. Trebuie să îşi demonstreze certa valoare la Paris, la Roland Garros”, a scris Tennis Magazine. 

Afla mai multe despre: simona halepdarren cahill 

viewscnt
Articole similare