Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tenisul spectacol se întoarce de azi la Telekom Sport. Cei mai buni 8 tineri jucători din lume se înfruntă la Milano pentru trofeul Next Gen

Tenisul spectacol se întoarce de azi la Telekom Sport. Cei mai buni 8 tineri jucători din lume se înfruntă la Milano pentru trofeul Next Gen

Tenis

Comentarii

Next Gen ATP Finals, turneul campionilor pentru jucătorii sub 21 de ani, experimentează o serie de reguli care promit să revoluţioneze jocul de tenis.

Seturile se vor juca până la 4, nu va mai exista avantaj şi nici nets, iar arbitrii de linie vor dispărea în totalitate. Toate deciziile vor fi luate cu ajutorul hawk-eye-ului.

Se vor implementa şi reguli de timp. Meciul va începe la exact cinci minute după ce ambii jucătorii au intrat în teren, iar pentru a mări viteza, jucătorii vor avea doar 25 de secunde la dispoziţie ca să servească.

De asemenea, la propunerea lui Darren Cahill, jucătorii vor putea dialoga cu antrenorii lor în anumite momente ale meciului. Aceştia nu vor avea însă acces pe teren.

Startul turneului îl dăm în direct pe Telekom Sport 2. De la ora 15.00 avem un duel sută la sută rusesc, între Kachanov şi Medvedev. Sesiunea de seară începe la ora 20.30 cu duelul Coric - Donaldson.

Ora 15.00, în direct pe Telekom Sport 2

KHACHANOV K. - MEDVEDEV D.

Urmat de 

SHAPOVALOV D. - CHUNG H.

Ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 2

CORIC B. - DONALDSON J.

Urmat de 

RUBLEV A. - QUINZI G.

Afla mai multe despre: next gentenistelekom sportexclusiv 

viewscnt
Articole similare