You are here:

Tensiune la Steaua! Ruptură între Daniel Opriţa şi George Ogăraru. De unde a pornit totul: ”Relaţia este rece”

Tensiune la Steaua! Ruptură între Daniel Opriţa şi George Ogăraru. De unde a pornit totul: ”Relaţia este rece”

Steaua

Comentarii

Steaua se pegăteşte pentru noul sezon competiţionat, al patrulea consecutiv în Liga 2, iar şansele ca roş-albaştrii să obţină dreptul de a promova în Superligă par minime în momentul acesta.

În ultimul timp, atmosfera în cadrul clubului a devenit din ce în ce mai tensionată, în mare parte din cauza agoniei prin care trec suporterii, ce nu îşi pot vedea favoriţii în prima ligă.

Pe lângă problema dreptului de promovare, la Steaua au apărut distensiuni şi între unele dintre cele mai importante persoane din club, iar aici vorbim despre George Ogăraru şi Daniel Opriţa, două foste glorii ale ”militarilor”.

Ruptură între Opriţa şi Ogăraru! Fostul jucător al lui Ajax a explicat: ”Când nu ai drept de promovare...”

După spusele lui Ogăraru, în prezent coordonatorul centrului de copii şi juniori de la Steaua, relaţia sa cu Daniel Opriţa s-a răcit, deoarece antrenorul nu le-a acordat suficiente şanse jucătorilor tineri.

”Avem diferenţe de opinie şi viziuni diferite. Poate că pe undeva este şi normal, el fiind antrenor la prima echipă, iar eu coordonatorul academiei. El orientându-se către obiectivul imediat iar eu văzând în perspectivă lucrurile. Am şi lucrat la un moment dat împreună, până când nu am mai lucrat împreună la echipa mare.

În momentul de faţă, relaţia dintre Ogăraru şi Opriţa este una rece, adică nu avem intermediar prin care discutăm. Dacă ne vedem, ne salutăm. Pentru că eu ţin atât de mult la viziunea pe termen lung am argumentat de fiecare dată de ce este important să mizăm pe identitatea noastră şi pe jucătorii pe care-i creştem în cadrul academiei.

Eu cred că un jucător poate să intre la prima echipă treptat fără să impacteze şi fără să afecteze rezultatul primei echipe. Cred că poţi să bagi un jucător tânăr, nu există să nu poţi. 

Când nu mai ai nici drept de promovare, încă un argument pentru care ar trebui să le dai timp jucătorilor în prima echipă”, a spus George Ogăraru, potrivit iAMsport.ro.

Afla mai multe despre: steaualiga 2daniel opriţageorge ogăraru 

viewscnt
Articole similare