You are here:

Tensiuni în Giuleşti. Reacţii după ce Şumudică a fost "dezgustat" de Viorel Moldovan: ”Nu e o legătură bună între ei”

Tensiuni în Giuleşti. Reacţii după ce Şumudică a fost "dezgustat" de Viorel Moldovan: ”Nu e o legătură bună între ei”

Rapid

Comentarii

Rapid nu se regăseşte nici sub comanda lui Marius Şumudică. Echipa din Giuleşti rămâne fără victorie pe teren propriu în acest sezon, după ce, în ultima etapă, a remizat cu Oţelul.

Marius Şumudică vs. Vio Moldovan. Pulhac: ”Simt că nu e o legătură bună între ei”

Se agită apele în Giuleşti. Ieri a avut loc un schimb de replici între Marius Şumudică şi Viorel Moldovan. Antrenorul de la Rapid a fost extrem de deranjat că preşedintele clubului a spus că Rapid a fost o ”infanterie uşoară” în meciul cu Oţelul, 0-0.

Viorel Moldovan, la rândul său, a explicat ce a vrut să spună şi a încercat să aplaneze schimbul de replici, care nu face bine clubului din Giuleşti. 

Cristi Pulhac, fostul jucător, a comentat, în direct la Prima Sport, situaţia din Giuleşti.

Cristi Pulhac: ”Da nu mi se pare că a zis Vio ceva aşa, am trăit şi vremuri mai rele, îmi era şi frică sa deschid televizorul. A spus exact ce a văzut pe teren, Rapidul nu se regăseşte, nu înţeleg de ce trebuie să irite pe cineva ce a spus Vio. Şumudică cred că ştie şi el, trebuie să ştii să accepţi şi critica! Clar la Rapid este o problemă, nu se regăsesc. Nu văd să câştige campionatul anul ăsta. Cred că momentele când nu sunt rezultate intervin şi presiuni.

Silviu Tudor Samuilă: Dar totuţi există o ierarhie într-un club. Ţi se pare normal ca un antrenor să zică ca e dezgustat de un preşedinte de club?

Cristi Pulhac: Nu, din ce îmi aduc aminte nu! Dacă se arunca declaraţii în spaţiul public îmi dau seama ca nu e legătură buna între ei, eu o simt. Când nu ai rezultate te aştepţi şi la altfel de replici, mai ales, când nu ai o legătură buna cu preşedintele.  Dar nu imi aduc aminte ca antrenorul să dea o replică de genul la club!”.

Ce a declarat Viorel Moldovan:

”Acelaşi egal ca de fiecare dată, dar astăzi l-am obţinut într-un context diferit. Am întâlnit un adversar foarte bun, o echipă organizată excelent, o echipă vie, agresivă, care ne-a pus în dificultate în mai multe momente. Cred că este un rezultat echitabil.

Ne dorim de foarte mult să câştigăm primul meci pe Giuleşti. Nu reuşim. Trebuie să aducem mai mult impact fizic în anumite situaţii. Nu prea am reuşit acest lucru. Parcă suntem infanteria uşoară. Nu am discutat cu domnul Şucu. De ce să nu aibă răbdare? Ce ar trebui să facă domnul Şucu?” - Viorel Moldovan.

 

Afla mai multe despre: rapidmarius şumudicămm stoica 

viewscnt
Articole similare