Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni între Gigi Becali şi Edi Iordănescu la FCSB: "Eu vreau asta!" vs. "Dacă nu-ţi convine, îmi fac bagajele!"

Tensiuni între Gigi Becali şi Edi Iordănescu la FCSB: "Eu vreau asta!" vs. "Dacă nu-ţi convine, îmi fac bagajele!"

FCSB

Comentarii

Tensiuni între Gigi Becali (63 de ani) şi Edi Iordănescu (43 de ani) la FCSB, din cauza aspectului jocului prestat de echipă în anumite momente. Patronul roş-albaştrilor i-ar fi reproşat lui Iordănescu Jr. modul cum joacă echipa, iar antrenorul i-a transmis că dacă nu e mulţumit îşi poate face bagajele şi să plece de la echipă.

Tensiuni între Gigi Becali şi Edi Iordănescu la FCSB. Ce i-a reproşat patronul

FCSB a legat patru victorii la rând şi a intrat pe un făgaş normal în lupta pentru titlu. Doar că Gigi Becali nu e mulţumit în totalitate, scrie Fanatik, care susţine că au existat tensiuni şi schimburi de replici între patronul şi antrenorul de la FCSB. Sursa citată scrie că Becali i-a reproşat lui Iordănescu Jr. modul în care a arătat FCSB în unele jocuri, iar antrenorul i-a transmis că dacă nu este mulţumit îşi poate face bagajele şi să plece.

Gigi Becali i-a transmis că vrea să vadă cum echipa sa face spectacol şi nu vrea să câştige toate meciurile cu un joc slab. "Eu vreau spectacol, nu-mi place jocul ăsta! Eu nu vreau să câştigăm meciurile aşa. Vreau goluri, faze de poartă, spectacol", i-ar fi spus Becali lui Edi Iordănescu. În replică, antrenorul l-a ameninţat pe finanţator cu demisia: "Dacă nu-ţi convine cum joacă FCSB, dacă nu-ţi convine să jucăm uneori mai slab, dar să câştigăm, atunci la iarnă eu îmi fac bagajele şi plec".

"Trebuie să recuperăm diferenţa faţă de CFR, chiar dacă nu facem spectacol în fiecare meci. O să vină şi vremea când putem face şi show, revin şi Tănase, şi Tavi Popescu, şi Coman şi atunci se schimbă situaţia. Acum cel mai important e să câştigăm meci de meci", a mai spus Edi Iordănescu, potrivit sursei citate.

Săptămâna trecută s-a scris că între Gigi Becali şi Edi Iordănescu a existat primul episod tensionat, după ce patronul roş-albaştrilor a dorit să nu-l mai vadă pe Iulian Cristea în echipă din cauza prestaţiei sale din meciul de Cupă cu CS Hunedoara, 5-3. Edi Iordănescu n-a ţinut cont de dorinţa lui Becali şi l-a folosit titular pe Cristea cu Academica Clinceni, în Liga 1 (3-2).

Afla mai multe despre: gigi becalitensiuniedi iordanescufcsbechipa 

viewscnt
Articole similare