Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teoria lui Basarab Panduru despre convocarea lui Darius Olaru la naţională! ”Nu se leagă undeva!” EXCLUSIV

Teoria lui Basarab Panduru despre convocarea lui Darius Olaru la naţională! ”Nu se leagă undeva!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2 (2-0), într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0, dar au evoluat foarte slab în repriza a doua, putând chiar pierde partida.

Darius Olaru nu a fost convocat în primă fază de către Edi Iordănescu. Totuşi, România a avut probleme grave de lot. Mai mulţi jucători au avut COVID-19 sau au fost răciţi, iar Iordănescu a trebuit să îl solicite pe Darius Olaru. Jucătorul FCSB-ului a fost titular în amicalul cu Israel. 

Basarab Panduru a vorbit în studioul Orange Sport despre convocarea de urgenţă a lui Darius Olaru. El nu a înţeles de ce Iordănescu nu l-a solicitat pe fostul jucător de la Gaz Metan încă de la începutul acţiunii echipei naţionale. 

”Mi se pare aiurea să răspunzi. Nu cred că asta trebuie să faci. Trebuie să câştigi meciurile. Noi suntem aici să ne spunem părerea şi analizăm ce ai spus. Că acum o întorci şi spui că nu ştiu ce la 60% ce s-a întâmplat de fapt. 

Nu ai luat un jucător pentru că nu este pregătit pentru echipa naţională. Poate are dreptate, anul trecut Olaru avea 25 de meciuri jucate, cred că la sfârşitul campionatului avea 7 goluri marcate. Anul ăsta, în momentul ăsta, are 25 de jocuri jucate, 2 goluri marcate. Probabil că de la 7 la 2 e 60% ăla. Dar tu ai spus treaba asta şi nu l-ai convocat. Apoi îl aduci şi îl mai bagi şi titular.

Nu se leagă undeva. Ai fost obligat sau ai vrut să explici tu de ce nu l-ai luat pe ăla. Că ăsta e moda nouă. Mai bine taci din gură, nu mai zici nimic şi dacă îl aduceai nu mai zicea nimeni nimic. Mi s-a părut că Olaru nu a părut de 60%. Păi, dacă joacă aşa la 60%, pai, dă-l încolo pe Olaru. La sută la sută e puţin din Messi cu cineva pe acolo. Deja a alergat mult astăzi, nu?”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Ce a declarat Darius Olaru după amicalul cu Israel

”Mă bucur că am prins convocarea, chiar dacă nu-mi doream aşa, le doresc multă sănătate celorlalţi jucători. Am făcut un meci bun, cred că meritam victoria, am avut ocazia de a ne desprinde, dar nu am reuşit. Am avut o discuţie cu Mister, mi s-a explicat de ce nu am fost convocat iniţial, dar ştiu ce am de făcut.

De la meci la meci am crescut, sper să îmi fac treaba la club şi să fiu iar aici. M-am bucurat că a venit domnul Iordănescu, dar oricine ar fi fost, mi-aş fi făcut treaba să fiu aici. M-am simţit bine în tricoul naţionalei, sper de la meci la meci să creştem şi cu siguranţă putem fi la Euro-2024”, a declarat Olaru, la PRO X.

Afla mai multe despre: românia-olaru-iordănescu-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare