Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teoria lui Nicolae Dică despre situaţia actuală a lui Andrei Vlad de la FCSB: ”Şi Tătăruşanu a făcut multe greşeli când era tânăr!” EXCLUSIV

Teoria lui Nicolae Dică despre situaţia actuală a lui Andrei Vlad de la FCSB: ”Şi Tătăruşanu a făcut multe greşeli când era tânăr!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit, în exclusivitate, pentru TelekomSport, despre situaţia actuală a lui Andrei Vlad de la FCSB.

Andrei Vlad a fost scos din lot pentru ultimele partide ale FCSB-ului, după ce portarul a comis din nou erori. La partida pierdută cu 0-1 în faţa celor de la FC Argeş, Andrei Vlad a gafat, iar Gigi Becali a recunoscut la puţin timp după partidă că s-a săturat de greşelile făcute de tânărul portar. După aceste declaraţii, Andrei Vlad nu a mai făcut parte din lotul FCSB. 

Chiar dacă de când a ajuns la FCSB a comis mai multe greşeli şi a fost ”pedepsit” în repetate rânduri de Gigi Becali, Nicole Nică are în continuare încredere în portarul pe care Gigi Becali declara că l-a ”furat” de la Craiova. 

Fostul jucător de la FCSB a făcut o paralelă între Vlad şi Tătăruşanu, arugumentând cu faptul că actual jucător de la AC Milan a avut evoluţii mai slabe la început, dar după ce a pregresat, a devenit un portar de top.  

”Şi Tătăruşanu a făcut multe greşeli când era tânăr!”

”Important e ca el să treacă peste acest moment dificil şi să aibă caracter puternic, să treacă peste acest moment pentru că au mai fost cazuri de portari care la vârsta lui au greşit şi după au reuşit să se impună.

Îmi aduc aminte de Tătăruşanu, care şi el când a venit la Steaua în acea perioadă, era tânăr, a făcut greşeli, dar cu multă muncă, a reuşit să treacă peste şi a ajuns la un nivel foarte ridicat”, a spus Nicolae Dică, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-vlad-dică tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare