Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Terapia Virgil Pruteanu este disponibilă şi online: S-a lansat primul program de exerciţii pentru reducerea durerilor de spate!

Terapia Virgil Pruteanu este disponibilă şi online: S-a lansat primul program de exerciţii pentru reducerea durerilor de spate!
galerie foto

Diverse

Comentarii

Virgil Pruteanu a lansat o platformă digitală prin intermediul căreia doreşte să răspândească o parte dintre cele mai eficiente exerciţii din terapia premiată care îi poartă numele. Primul program realizat de către experimentatul chiropractician din Constanţa, care este adresat persoanelor care vor să prevină, să amelioreze sau să trateze durerile de spate, a fost deja publicat.

În prezent, se estimează că peste 90% dintre sportivii de top din lume recurg la tratamente chiropractice pentru a preveni accidentările, pentru a-şi spori potenţialul fizic şi pentru recuperare. În plus, sedentarismul şi obezitatea sunt mai la modă ca niciodată, aşa că nu este de mirare că numărul persoanelor care se confruntă cu probleme osteo-articulare este în creştere.

Pentru că nu toţi doritorii pot ajunge la cabinetul său din Constanţa, Virgil Pruteanu a conceput anumite programe care presupun efectuarea unor exerciţii pretabile pentru durerile din partea de mijloc a spatelui, durerile de spate din zona bazinului, durerile din partea de sus a spatelui şi pentru durerile din zona coloanei vertebrale, care pot fi efectuate din confortul propriei locuinţe.

Primul program din această serie este structurat pe 7 zile, care trebuie să fie repetat în 4 luni consecutive, odată pe lună, pentru a obţine rezultate optime în ceea ce priveşte îmbunătăţirea mobilităţii şi a flexibilităţii coloanei vertebrale.

Pruteanu a fost fizioterapeutul Lotului Olimpic de Haltere timp de 5 ani şi a lucrat cu numeroşi sportivi de înaltă performanţă, ca de exemplu Elena Andrieş (+30 medalii de aur), Loredana Toma (+50 medalii de aur), Răzvan Martin, Roxana Cocoş, Gabriel Sîncrăian, Rareş Dumitrescu (scrimer medaliat cu argint la jocurile olimpice), Ronald Gavril (boxer din echipa Mayweather Promotions), Carla Esparza (luptătoare din circuitul UFC) şi Lucas Leite (multiplu campion mondial la BJJ).

Virgil Pruteanu este chiropractician avizat de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România şi certificat internaţional de către Institutului Ackermann din Suedia. Câteva dintre metodele de terapie aplicate de acestea sunt considerate ca fiind o formă de artă în anumite părţi ale globului.

Cei peste 17 ani în care a învăţat diverse practici terapeutice de la maeştri de pe trei continente şi a tratat mii de persoane nu au fost trecute cu vederea: în anul 2020, Terapia Virgil Pruteanu a primit „Premiul special pentru inovaţii în sănătate” în cadrul galei „Topul naţional al firmelor private din România”.

Celebrul chiropractician îi sfătuieşte în mod insistent pe urmăritorii săi să apeleze numai la chiropracticieni certificaţi, deoarece aceştia pot trata în mod eficient fiecare pacient, în funcţie de diagnostic, aplicând mişcările precise de care este nevoie, fără nici un fel de riscuri.

Programele online propuse de Virgil Pruteanu au fost conceput pentru a elimina cât mai rapid durerile din confortul propriei locuinţe. Puteţi găsi mai multe detalii despre programele de exerciţii pe site-ul pruteanuonline.com.

Afla mai multe despre: advertorial 

viewscnt
Articole similare