Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

The Telegraph a făcut clasamentul celor mai frumoase echipamente de la EURO 2024. Din 48, România ocupă locurile 47 şi 43. Care sunt cele mai bune

The Telegraph a făcut clasamentul celor mai frumoase echipamente de la EURO 2024. Din 48, România ocupă locurile 47 şi 43. Care sunt cele mai bunegalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României se pregăteşte de EURO 2024, după opt ani de secetă în care microbiştii din ţară au urmărit turneele finale din faţa televizoarelor.

The Telegraph, una dintre cele mai importante publicaţii din Marea Britanie, a întocmit un top al echipamentelor ce vor fi purtate de naţionalele ce participă la EURO 2024.

Englezii nu au fost deloc impresionaţi de cele două echipamente ale României. Cel galben, folosit în mod tradiţionat pentru partidele de acasă, a prins locul 47 din 48 în topul celor de la The Telegraph, în timp ce echipamentul roşu, de deplasare, a prins locul 41.

Echipamentul galben l-a depăşit, în opinia englezilor, doar pe cel de acasă al Croaţiei.

Pe primul loc în clasament este echipamentul Franţei folosit pentru partidele de deplasare. Naţionala din Hexagon ocupă şi poziţie a doua, cu echipamentul folosit pentru partidele de pe teren propriu.

Rezumat al clasamentului întocmit de The Telegraph:

Locul 48: Croaţia (Acasă)

Locul 47: România (Acasă)

Locul 46; Turcia (Acasă)

Locul 45: Polonia (Acasă)

Locul 44: Georgia (Acasă)

Locul 43: România (Deplasare)
...

Locul 28: Italia (Acasă)

...

Locul 19: Spania (Acasă)

...

Locul 5: Ţările de Jos (Acasă)

Locul 4: Germania (Acasă)

Locul 3: Croaţia (Deplasare)

Locul 2: Franţa (Acasă)

Locul 1. Franţa (Deplasare)

În clasamentul sponsorilor tehnici, Nike este pe primul loc ( 9 naţionale), iar codaşă este Hummel, care produce de zeci de ani echipamentul Danemarcei.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: româniaechipa naţională 

viewscnt
Articole similare