Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Theo Zidane s-a făcut mare. La doar 16 ani, fiul antrenorului de la Real are peste 1,90 metri înălţime şi va juca la Campionatul European

Theo Zidane s-a făcut mare. La doar 16 ani, fiul antrenorului de la Real are peste 1,90 metri înălţime şi va juca la Campionatul Europeangalerie foto
Comentarii

Theo Zidane, unul dintre cei patru fii ai antrenorului de la Real Madrid, va juca pentru naţionala Franţei la Campionatul European sub 17 ani, anunţă L'Equipe. Competiţia va avea loc în perioada 3-19 mai, în Irlanda.

Fiul lui Zidane, care evoluează pentru juniorii lui Real Madrid, a adunat 11 meciuri în tricoul naţionalei U-17 a Franţei şi a reuşit să înscrie două goluri, cifre care i-au adus convocarea la Campionatul European din luna mai.

Theo Zidane măsoară 1,91 metri la doar 16 ani şi joacă pe postul de mijlocaş ofensiv, asemenea tatălui său. 

Zinedine Zidane mai are trei fii, care joacă, de asemenea, fotbal. Luca Zidane, în vârstă de 20 de ani, este al treilea portar al lui Real Madrid, iar Enzo Zidane (24 de ani) evoluează CF Rayo Majadahonda, în liga a doua spaniolă, după ce a mai jucat la Real Madrid, Deportivo Alaves şi Lausanne. Mezinul familiei este Elyaz Zidane, în vârstă de 13 ani. La rândul său, el evoluează la juniorii campioanei en titre a Europei.

Afla mai multe despre: theo zidane 

viewscnt
Articole similare