Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiago e cerut pe Camp Nou după ce a umilit-o pe Barcelona şi a câştigat tripla cu Bayern! Un "greu" a luat cuvântul: "Ar fi grozav!"

Thiago e cerut pe Camp Nou după ce a umilit-o pe Barcelona şi a câştigat tripla cu Bayern! Un "greu" a luat cuvântul: "Ar fi grozav!"

FC Barcelona

Comentarii

Marc-Andre ter Stegen (28 de ani), unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul Barcelonei, ar vrea să fie coechipier cu Thiago (29 de ani), fotbalistul care a anunţat că pleacă de la Bayern şi e în discuţii pentru o mutare în Premier Leauge. Thiago Alcantara a fost crescut la academia Barcelonei, dar a plecat în 2013 şi a ajuns în Bavaria odată cu Pep Guardiola, antrenorul care-l promovase la echipa mare a catalanilor.

Într-un interviu acordat celor de la Bild, Ter Stegen a recunoscut că i-ar plăcea să îl aibă pe Thaigo în echipă, la FC Barcelona. Thiago va pleca de la Bayern după ce a făcut tripla cu nemţii, câştigând campionatul, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor. Mijlocaşul spaniol cu origini braziliene ar fi o opţiune foarte bună pentru linia mediană catalanilor, consideră portarul de pe Camp Nou.

"Mi-ar plăcea să-l am în echipa mea, să-l avem pe Thiago la Barcelona. Stilul său se potriveşte perfect cu noi, are personalitate. Oferă multe opţiuni. Dacă l-am transfera, ar fi grozav pentru el şi pentru noi", a spus Marc-Andre ter Stegen, pentru Bild, declaraţie preluată şi de Sport.

Thiago a fost pe teren în ultimul meci jucat de FC Barcelona în sezonul trecut, umilinţa cu Bayern, 2-8 în Liga Campionilor!

Barça îl "scapă". Thiago merge în Premier League!

Thiago Alcantara (29 de ani) era ca şi transferat de Liverpool înainte de finala UEFA Champions League, însă "cormoranii" nu vor să plătească suma cerută de bavarezi, astfel că mijlocaşul poate ajunge la o rivală din Premier League. Tocmai pentru a covinge o echipă să plătească cele 30 de milioane de euro cerute pentru fotbalistul cu două trofee UEFA Champions League în CV, Bayern Munchen l-a oferit pe Thiago şi celor de la Manchester United, susţine ESPN.

Afla mai multe despre: thiago alcantarafc barcelonamarc andre ter stegentransfer 

viewscnt
Articole similare