Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiago Motta, ferm în privinţa viitorului său. A infirmat plecarea la Juventus şi a dezvăluit ce planuri are cu Bologna

Thiago Motta, ferm în privinţa viitorului său. A infirmat plecarea la Juventus şi a dezvăluit ce planuri are cu Bologna
Comentarii

Thiago Motta, antrenorul echipei Bologna, prezentat de presa italiană drept succesorul lui Massimiliano Allegri la Juventus Torino, a infirmat şi a declarat că nu a semnat vreun acord cu "Bătrâna doamnă'', urmând să ia o decizie în privinţa viitorului său "în următoarele zile".

"Nu am decis şi nici nu am semnat nimic. Zilele următoare, mă voi aşeza la o masă cu preşedintele (clubului Bologna - Joey Saputo - n.red), pentru a ajunge la o decizie împreună. Vă vom comunica apoi împreună ce am decis.

Voi lua decizia cu cel mai mare respect pe care îl am pentru acest club, pentru preşedintele meu şi pentru jucătorii mei", a afirmat Motta.

Fostul internaţional italian, în vârstă de 41 de ani, se apropie de finalul contractului cu Bologna, la care activează din 2022. Sub conducerea sa, Bologna a ajuns pe locul 3 în clasament, depăşind-o pe Juventus, şi a reuşit să se califice pentru prima dată în istoria sa în Liga Campionilor.

Presa italiană îl prezintă de câteva săptămâni pe Thiago Motta, fost jucător la Paris Saint-Germain, drept viitorul antrenor al lui Juventus.

Cel mai titrat club din fotbalul italian l-a concediat vineri pe Massimiliano Allegri, la două zile după victoria din finala Cupei Italiei, marcată de atacurile tehnicianului torinez împotriva arbitrilor, a unui oficial al lui Juve şi a directorului cotidianului sportiv Tuttosport.

Afla mai multe despre: motta 

viewscnt
Articole similare