Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiago Silva, pe făraş la PSG! Şeicii îl lasă să plece liber şi au deja înlocuitorul perfect. Cine vine pe Parc des Princes

Thiago Silva, pe făraş la PSG! Şeicii îl lasă să plece liber şi au deja înlocuitorul perfect. Cine vine pe Parc des Princes

PSG

Comentarii

Thiago Silva (35 de ani) e pe făraş la PSG. Brazilianul mai are contract cu formaţia de pe Parc des Princes până în vara lui 2020, dar nu a primit nicio ofertă de prelungire din partea şefilor clubului.

Fundaşul central îşi va încheia, astfel, aventura de opt ani la PSG. Sosit în 2012, de la AC Milan, Thiago Silva a devenit rapid unul dintre oamenii de bază de la Paris. Acum, fotbalistul se află la sfârşit de contract cu formaţia din capitala Franţei, dar şefii n-au de gând să-i pună pe masă o nouă înţelegere.

Silva încasează un salariu de 18 milioane de euro pe an. PSG a plătit 42 de milioane de euro pentru transferul lui Thiago Silva de la AC Milan.

Şefii de pe Parc des Princes au deja şi varianta înlocuitorului pentru Thiago Silva. Kalidou Koulibaly (28 de ani), pe care francezii au tot încercat să-l transfere în vara trecută de la Napoli.

Afla mai multe despre: thiago silvapsgplecare 

viewscnt
Articole similare