Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thierry Henry, despre gestul făcut de Leo Messi: ”Nu mă surprinde ce a făcut!”

Thierry Henry, despre gestul făcut de Leo Messi: ”Nu mă surprinde ce a făcut!”
Comentarii

Paris Saint-Germain, cu Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe pe teren, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Olympique Lyon, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Franţei.

Partida a fost în centrul atenţiei, după ce Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino, în momentul în care tehnicianul argentinian a decis să-l scoată de pe teren. 

În minutul 76, când tabela arăta 1-1, Mauricio Pochettino a surprins. Antrenorul argentinian l-a scos pe Lionel Messi şi în locul său l-a trimis în teren pe Hakimi. Decizia l-a nemulţumit profund pe Lionel Messi, iar imaginile cu super starul argentinian au făcut rapid înconjurul internetului.

Fostul mare internaţional francez, Thierry Henry a fost coechipier cu Messi la Barcelona între 2007 şi 2010, iar acum a comentat incidentul din postura de analist sportiv.

”Nu mă surprinde ce s-a întâmplat, chiar deloc. Cred că Messi nu dorea să iasă de pe teren.

Nu putem afla ce şi-au zis unul altuia. Acum să nu declanşăm o polemică.

Dar el dorea să mai joace cu siguranţă, voia să dea şi gol.

Dar se va adapta, trebuie să stea liniştit. Chiar şi cel mai bun jucător din lume are nevoie de o perioadă de acomodare”, au fost cuvintele lui Thierry Henry.

  • 3 meciuri are Messi în tricoul lui PSG. Nu a marcat, momentan, niciun gol 

Afla mai multe despre: leo messipsgpochettino 

viewscnt
Articole similare