Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thierry Henry ia atitudine şi protestează împotriva abuzurilor din fotbal. "De mâine nu voi mai face asta"

Thierry Henry ia atitudine şi protestează împotriva abuzurilor din fotbal. "De mâine nu voi mai face asta"
Comentarii

Legenda Franţei protestează împotriva abuzurilor care au loc în fotbal şi nu va mai folosi reţelele de socializare.

Thierry Henry este antrenorul celor de la Montreal Impact (n.r. echipă din MLS), iar legenda Franţei a decis să nu mai folosească reţelele de socializare "până când cei de la putere îşi vor putea reglementa platformele".

Thierry Henry ia atitudine şi protestează împotriva abuzurilor din fotbal

Thierry Henry a luat atitudine şi în semn de protest împotriva abuzurilor nu va mai folosi reţelele de socializare, iar francezul vrea să ridice un semnal de alarmă pentru creatorii platformelor prin care oamenii interacţionează, care ar trebui să reglementeze tot ce ţine de rasism, bullying, dar şi alte aspecte care afectează utilizatorii din punct de vedere psihologic.

"Începând de mâine dimineaţă, nu voi mai utiliza reţelele sociale până când cei de la putere îşi vor putea reglementa platformele cu aceeaşi vigoare şi ferocitate cu care o fac în prezent atunci când se încalcă drepturile de autor.

Volumul uriaş de rasism, bullying şi tortura psihologică faţă de persoane este mult prea toxică pentru a fi ignorată. Trebuie să existe o tragere la raspundere. Este mult prea uşor să creezi un cont, să îl foloseşti ca să hărţuieşti pe cineva şi să rămâi anonim. Până când se va întâmpla asta, îmi voi dezactiva toate conturile pe reţelele sociale. Sper ca această schimbare să aibă loc în curând", a scris Thierry Henry pe pagina personală de Facebook.

Din păcate mai mulţi fotbalişti din toate colţurile lumii, au fost abuzaţi pe reţelele de socializare în diferite moduri, iar cei care au făcut rău nu au putut fi opriţi, pentru că de fiecare dată reveneau cu alte conturi false pe platfomre precum Instagram, Facebook, Twitter sau YouTube. Cel mai recent caz a fost al lui Wilfried Zaha, atacantul lui Crystal Palace, care a fost ameninţat pe Twitter înaintea unui meci din Premier League, împotriva celor de la Aston Villa.

Afla mai multe despre: thierry henry 

viewscnt
Articole similare