Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Muller nu a putut rezista şi a reacţionat după ce Barcelona a zdrobit-o pe Real Madrid! Ce a postat starul lui Bayern

Thomas Muller nu a putut rezista şi a reacţionat după ce Barcelona a zdrobit-o pe Real Madrid! Ce a postat starul lui Bayern

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei.

Thomas Muller nu a putut rezista şi a reacţionat după ce Barcelona a zdrobit-o pe Real Madrid

Au marcat Aubameyang ’29, ’51, Araujo ’38 şi Torres ’47. Înfrângerea a venit chiar după succesul răsunător din Champions League. Real Madrid a eliminat-o pe PSG din competiţie şi s-a calificat mai departe în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Chelsea. 

Gabonezul Aubameyang este omul momentului la Barca şi a reuşit o dublă pentru catalani contra lui Real Madrid. De asemenea, Dembele a făcut din nou o partidă bună şi a oferit două pase decisive. 

Jucătorul lui Bayern Munchen,Thomas Muller, a reacţionat la finalul meciului. Germanul a ţinut să îi felicite pe jucătorii lui Xavi pentru victoria incredibilă din marele derby al Spaniei. 

”Felicitări, FC Barcelona! A fost o plăcere să urmăresc o performanţă incredibilă! Pălăria jos”, a scris jucătorul lui Bayern, pe contul personal de Twitter. 

Podiumul LaLiga este ocupat de Real Madrid – 66 de puncte, FC Sevilla – 57 şi FC Barcelona – 54. Atletico Madrid este pe locul 4, tot cu 54 de puncte, dar catalanii au un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: barcelona-real madrid- bayern munchen 

viewscnt
Articole similare