Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Muller, răspuns genial când a fost întrebat dacă ar vrea să joace cu Haaland. ”Ţi-ar plăcea să îi pasezi?”

Thomas Muller, răspuns genial când a fost întrebat dacă ar vrea să joace cu Haaland. ”Ţi-ar plăcea să îi pasezi?”

Bayern Munchen

Comentarii

Erling Haaland este unul dintre cei mai curtaţi atacanţi din Europa, iar mijlocaşul lui Bayern, Thomas Muller, a analizat posibilitatea ca vârful norvegian să ajungă la echipa lui.

Mijlocaşul neamţ a discutat într-un interviu şi despre posibilitatea ca Erling Haaland să ajungă în atacul lui Bayern Munchen. La vară, competiţia va fi dificilă, iar majoritatea cluburilor puternice din Europa au intrat în cursa pentru nordic. 

Muller a format în ultimii ani un parteneriat excelent alături de Robert Lewandowski, iar în momentul când a fost întrebat despre posibilitatea ca Haaland să fie coleg de vestiar cu el, jucătorul german a oferit un răspuns în stilul său caracteristic. 

”Ţi-ar plăcea să-l 'hrăneşti' pe Haaland cu pasele tale?”, a fost întrebat Muller. Neamţul a răspuns imediat: ”Prefer să-mi hrănesc caii şi iepurii”.

Joan Laporta, noi precizări despre transferul lui Erling Haaland

Joan Laporta, preşedintele de la FC Barcelona, a oferit noi detalii despre transferul lui Erling Haaland, superstarul celor de la Borussia Dortmund.

”Ceea ce n-o să facem, cu siguranţă, este să plătim fără motiv. Nu vom plăti pentru un concept care este fals. Nu voi încerca să fac plăţi disproporţionate. Vorbiţi despre un transfer care presupune comisioane exagerate.

În trecut, s-a întâmplat ca atunci când voiam să transferăm un jucător să trebuiască să plătim un anume comision. Dar, dacă o să facem acest lucru, n-o să îl ascundem. Vom încerca să îl explicăm cu maximă transparenţă.

Dacă vrem şi credem că e necesar să plătim un comision impresionant, o voi recunoaşte. Ceea ce n-o să facem este să spunem că a costat 17 milioane de euro, când în realitate s-au dat 40 de milioane de euro”, a explicat Joan Laporta, conform publicaţiei spaniole Sport.

Erling Haaland este cotat la 150 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. În doi ani petrecuţi la Borussia Dortmund, are o medie de peste un gol/meci, respectiv 79 de goluri în 80 de meciuri.

Afla mai multe despre: bayern-muller-dortmund-haaland 

viewscnt
Articole similare