Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel, back in business!? "Învaţă limba". Campionatul de top în care putea prelua una dintre forţe

Thomas Tuchel, back in business!? "Învaţă limba". Campionatul de top în care putea prelua una dintre forţe

Campionate

Comentarii

Thomas Tuchel (49 de ani) îşi pregăteşte revenirea în antrenorat, după ce a plecat de la Chelsea acum câteva luni. Germanul face paşi în direcţia preluării unei noi echipe, iar presa din Germania a anunţat şi campionatul în care ar putea prelua o echipă de top.

Liber de contract din septembrie 2022, Thomas Tuchel îşi pregăteşe revenirea pe banca tehnică, cu paşi în direcţia unei noi aventuri pentru tehnicianul german. Bild a aflat ce pregăteşte Tuchel, un antrenor cu stil ofensiv, şi a numit campionatul în care acesta ar putea prelua o echipă.

Thomas Tuchel, back in business!? "Învaţă limba". Campionatul de top în care putea prelua una dintre forţe

Potrivit jurnalistului Christian Falk, de la Bild, Thomas Tuchel "învaţă spaniolă" şi se pregăteşte să revină pe banca tehnică. Mai mult, sursa citată susţine că neamţul ar putea prelua o echipă în LaLiga, una dintre forţe: Barcelona sau Atletico Madrid! Vestea nu e surprinzătoare în cazul lui Atletico, care - poate - doreşte o schimbare de stil după "domnia" lui Diego Simeone şi al său fotbal defensiv, al căruia scaun tremură din cauza rezultatelor proaste.

Totuşi, faptul că Tuchel ar putea-o prelua pe Barcelona este surprinzător, având în vedere că formaţia catalană a început un nou proiect cu Xavi pe banca tehnică. Înaintea numirii lui Xavi, Joan Laporta l-a căutat pe Thomas Tuchel pentru a-i propune postul de antrenor pe Camp Nou, însă în cele din urmă s-a ajuns la varianta Xavi.

Thomas Tuchel a plecat de la Chelsea în septembrie 2022, cu care a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul Cluburilor în 2021.

Stuttgart U19, Augsburg U19, Augsburg, Mainz U19, Mainz, Borussia Dortmund, PSG şi Chelsea sunt echipele din CV-ul de antrenor al lui Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: thomas tuchelchelseabarcelonaatletico madridspaniolalimbaspania 

viewscnt
Articole similare