Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thriller la Lucerna! Elveţia câştigă grupa de Nations League după o răsturnare spectaculoasă de scor cu Belgia. Toate rezultatele zilei

Thriller la Lucerna! Elveţia câştigă grupa de Nations League după o răsturnare spectaculoasă de scor cu Belgia. Toate rezultatele zilei
Comentarii

Anglia, Elveţia şi Belarus sunt performerele zilei în Liga Naţiunilor. Cele trei şi-au asigurat locul 1 în grupele lor din Diviziile A şi D. Pentru bieloruşi acest rezultat înseamnă şi o şansă în plus de a ajunge la Euro 2020.

Puţini ar fi pariat că Belgia mai poate pierde locul 1 în grupa de Nations League după ce Thorgan Hazard reuşea dubla în primele 17 minute ale partidei cu Elveţia. Miracolul s-a produs însă şi până la pauză gazdele elveţiene întorseseră deja rezultatul. Era 3-2, rezultat totuşi insuficient pentru poziţia 1 în grupă. Echipa lui Valdimir Petkovic avea nevoie de un succes la măcar două goluri diferenţă pentru îndeplinirea obiectivului.

A fost chiar 5-2 în final cu un Seferovic în formă mare. Vârful a reuşit tripla şi elveţienii se vor lupta pentru trofeul competiţiei. Ar putea să se dueleze acolo cu englezii care au reuşit şi ei să revină pe tabelă în faţa Croaţiei şi să câştige grupa a 4-a a Ligii A. 

În Liga D, Belarusul nu avea cum să se împiedice în faţa celei mai slabe echipe din Europa. Bieloruşii au câştigat cu 2-0 în San Marino şi au terminat grupa pe primul loc, în faţa luxemburghezilor. 

Iată toate rezultatele de astăzi: 

Liga A 

Anglia - Croaţia 2-1 

Elveţia - Belgia 5-2 

 

Liga B  

Irlanda de Nord - Austria 1-2 

 

Liga C 

Grecia - Estonia 0-1 

Ungaria - Finlanda 2-0 

 

Liga D 

Moldova - Luxemburg 1-1

San Marino - Belarus 0-2

Afla mai multe despre: elveţiabelgiaangliabelarus 

viewscnt
Articole similare