Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ţi-e frică. E clar, eşti fricos!". Patronul din Superligă l-a înţepat pe Marius Şumudică după ce a primit răspunsul antrenorului

"Ţi-e frică. E clar, eşti fricos!". Patronul din Superligă l-a înţepat pe Marius Şumudică după ce a primit răspunsul antrenorului

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, a dezvăluit că l-a "înţepat" pe Marius Şumudică, după ce a primit un răspuns negativ din partea antrenorului pe care îl dorea pe banca tehnică a oltenilor. Omul de afaceri din Craiova a dezvăluit ce i-a spus lui Şumudică.

Liber de contract după ce s-a despărţit de turcii de la Gaziantep FK, Marius Şumudică a primit două propuneri din Superligă. Una de la Petrolul şi una de la FCU Craiova 1948, pe care le-a refuzat. Antrenorul a stârnit o reacţie din partea lui Adrian Mititelu, unul dintre patronii cărora le-a spus "nu".

Adrian Mititelu n-a suportat refuzul lui Marius Şumudică: "Nu m-am rugat de el"

După eliminarea din Cupa României, Adrian Mititelu a dezvăluit că a fost refuzat de Marius Şumudică. Omul de afaceri i-a propus banca tehnică a oltenilor, însă antrenorul a spus "nu". Când a auzit refuzul lui Şumudică, Mititelu n-a rămas dator şi l-a înţepat pe antrenor.

"A refuzat pentru că nu-i convine să vină la o echipă în vrie. A fost o propunere în fază incipientă. Nici nu mă aşteptam să accepte, să nu credeţi că m-am rugat de domnul Şumudică. A fost o chestie scurtă, de două cuvinte: «Te bagi?». Chiar aşa a fost formularea.

Mi-a dat un vocal, apoi i-am spus: «A, e clar, ţi-e frică. Ţi-e frică, eşti fricos». Că el nu vine decât la început de campionat. Teoretic avea dreptate, dar nu a fost o chestie că m-am rugat eu de el", a spus Adrian Mititelu, după FCU Craiova 1948 - FC Voluntari.

Eliminată din Cupă de FC VOluntari, FCU Craiova 1948 se află pe loc de baraj în acest moment în play-out-ul din Superligă, 8, cu 16 puncte, la egalitate cu Dinamo, care se află însă pe loc direct retrogradabil.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiova 1948ofertamarius sumudicasuperligarefuz 

viewscnt
Articole similare