Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tibi Bălan, dezvăluiri despre cooperarea cu Dan Petrescu: ”Mă înjura şi îmi spunea să nu mai fac asta!” EXCLUSIV

Tibi Bălan, dezvăluiri despre cooperarea cu Dan Petrescu: ”Mă înjura şi îmi spunea să nu mai fac asta!” EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Tibi Bălan a oferit un interviu în exclusivitate pentru OrangeSport.

Tibi Bălan a fost un fotbalist important în Liga 1. Bălan a jucat în perioada 2011-2013 la FCSB, pe vremea când echipa era pregătită de Laurenţiu Reghecampf. Mijlocaşul era foarte apreciat la acel moment în fotbalul românesc şi impresionase la Sportul Studenţesc. Din păcate pentru el, nu a reuşit să se adapteze la FCSB.

Înainte de a ajunge la FCSB, Bălan a jucat la Unirea Urziceni, unde a fost antrenat de Dan Petrescu, alături de care a reuşit să câştige campionatul în Liga 1 şi a ajuns în grupele UEFA Champions League. 

Bălan a declarat că fotbaliştii din Liga 1 nu mai joacă spectaculos. El spune că încerca să facă faze plăcute publicului şi când era antrenat de Dan Petrescu. Totuşi, fostul jucător de la Chelsea nu era de acord cu fazele pe care le încerca Tibi Bălan. 

”Mă înjura şi îmi spunea să nu mai fac asta!”

”Trebuie să lăsăm să fie creativi jucătorii, să fie mai tupeişti. Nu mai văd o bicicletă, un dribling, ceva, o fantezie. Făceam din astea şi cu Dan Petrescu, dar mă injura dacă nu imi ieşea. Dacă îmi iesea, îmi zicea că ţi-a ieşit, e bine, data viitoare să nu mai faci, că dacă se întâmplă ceva.

La el, programul începea la 9 şi se termina la 4-5. Îţi dai seama, noi stăteam în Bucureşti, mai făceam şi naveta vreo două ore, deci trebuia să te trezeşti la 6-6:30, să ajungi la 9 la micul dejun.

Am jucat în Champions League, nu ştiu câte vor mai juca în următorii 15-20 de ani. Ăsta e nivelul, nu poţi să te compari cu echipe ca Real, Barca sau nu mai ştiu câte”, a spus Tibi Bălan în exclusivitate, pentru OrangeSport.

Afla mai multe despre: bălan-petrescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare