You are here:

Ţicu le-a ”stricat” centenarul şi i-a adus cu picioarele pe pământ pe cei din Ploieşti: ”Din păcate, nu putem vorbi despre un viitor la Petrolul”

Ţicu le-a ”stricat” centenarul şi i-a adus cu picioarele pe pământ pe cei din Ploieşti: ”Din păcate, nu putem vorbi despre un viitor la Petrolul”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a sărbătorit sâmbătă o sută de ani de la înfiinţare şi a oferit fanilor un meci amical cu echipa olandeză de ligă secundă Vitesse Arnhem, într-un eveniment de-a dreptul spectaculos.

Ţicu, despre problemele financiare de la Petrolul

Petrolul - Vitesse Arnhem, 1-1 într-un amical prin care ploieştenii au sărbătorit un secol de existenţă

Petrolul Ploieşti a sărbătorit sâmbătă o sută de ani de la înfiinţare şi a oferit fanilor un meci amical cu echipa olandeză de ligă secundă Vitesse Arnhem. Pe stadionul Ilie Oană, partida a fost întreruptă în minutul 24, la ora 19:24 – corespondenta anului înfiinţării clubului Juventus Bucureşti, gruparea care s-a transformat apoi în Petrolul Ploieşti.

Lucrurile însă sunt de departe de a fi roz! Clubul are probleme financiare şi Valentin Ţicu a vorbit sincer despre asta.

Ce se întâmplă mai exact la Petrolul? Deja nu mai este un secret că la Ploieşti există anumite probleme financiare, chiar şi jucătorii au recunoscut că nu sunt plătiţi de câteva luni. Turcii au venit pentru a ”salva” echipa dar acest lucru nu s-a întâmplat. Cert este că Petrolul are datorii de ordinul milioanelor de euro, care se măresc de la lună la lună!

”Petrolul e casa mea. Mi-am petrecut mai mult timp aici decât acasă. Din păcate, nu putem vorbi despre un viitor la Petrolul. Ştim cu toţii cu ce probleme se confruntă acest club.

Din păcate, există oameni în Ploieşti care spun că iubesc Petrolul, dar nu ajută şi suntem în continuare singuri. M-aş bucura să ne putem gândi la un viitor sănătos, alături de persoane puternice şi să ne dezvoltăm împreună. Eu îmi doresc să atacăm locurile fruntaşe şi să ne batem pentru Cupă”, a declarat Ţicu pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: petrolul ploieştiţicuprobleme financiare 

viewscnt
Articole similare