Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ţigan român". Ovidiu Haţegan atacat în termeni duri după scandalul de la ŢSKA - Real Madrid

"Ţigan român". Ovidiu Haţegan atacat în termeni duri după scandalul de la ŢSKA - Real Madrid
Comentarii

În partida dintre ŢSKA Moscova şi Real Madrid, scor 1-0, Arbitrul Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe portarul gazdelor, Igor Akinfeev, în minutul 90+5, pentru proteste.

Fostul arbitrul rus Serghei Husainov a analizat faza eliminării lui Akinfeev pentru o televiziune din Rusia şi i-a dat dreptate „centralului” român: "Primul pentru conduită nesportivă, al doilea pentru proteste", a spus fostul arbitru în vârstă acum de 64 de ani. Acesta l-a criticat în schimb pe Akinfeev: "Nu a fost niciun fault, nimeni nu a împins pe nimeni. S-au ciocnit şi, din inerţie, au căzut unii peste alţii. De ce o asemenea reacţie, Igor? De ce să se îndrepte ameninţător spre arbitru? Crezi că a fost fault, totuşi, de ce să protestezi şi să gesticulezi atât de vehement? Când arbitrul a scos primul galben, trebuia să se calmeze, însă el a continuat. Şi vine roşu".

Nu toată lumea a fost de acord cu arbitrul român. Un fan rus l-a criticat în termeni duri pe Haţegan într-un comentariul la un articol scris de Sport Ekspres: "Credeam că partida s-a încheiat în al cincilea minut de prelungire. Dar ţiganul român a păstrat ce era mai amuzant pentru final".

Antrenorul lui ŢSKA, Viktor Goncearenko, consideră că Haţegan nu ar fi trebuit să-i dea al doilea galben şi implicit roşu lui Akinfeev. "Meciul era terminat. Înţeleg primul galben, dar de ce era nevoie şi de al doilea? Sper ca el să nu fie suspendat mai mult de o etapă. E căpitanul nostru, înseamnă mai mult de jumătate din echipă", a declarat Goncearenko. 

Afla mai multe despre: hategan 

viewscnt
Articole similare