Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tinerii jucători de la Gaz Metan, distruşi după ce au încasat 8 goluri de la Rapid! ”Îţi vine să te laşi de fotbal!”

Tinerii jucători de la Gaz Metan, distruşi după ce au încasat 8 goluri de la Rapid! ”Îţi vine să te laşi de fotbal!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Rapid a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1.

Rapid a dat câte goluri a vrut contra unei echipe cu grave probleme financiare. Jucătorii de la Gaz Metan sunt tineri şi fără experinţă, neavând nicio şansă în faţa trupei aliniate de Adrian Mutu. 

La finalul meciului, Dragoş Iancu, jucător în vârstă de 19 ani, nu a putut să reproducă situaţia grea prin care trece la echipa din Mediaş. El a evoluat pe toată durata partidei şi a declarat că îi vine să se lase de fotbal după un asemenea meci. 

”Îţi vine să te laşi de fotbal!”

”Îţi vine să te laşi de fotbal după un asemenea meci. Nu ştiu ce o să se întâmple, suntem cu moralul praf după înfrângerea asta. Nu ştiu ce să mai zic, suntem foarte supăraţi, să pierzi cu 8-0... Rapid are o echipă foarte bună, cu jucători de naţională. Trebuie să-mi revin, să joc cât mai bine şi să reuşesc să plec la o echipă mai bună. Vreau să şterg din mintea mea acest meci”, a declarat Dragoş Iancu, la finalul partidei. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 35 de puncte, 2. Sepsi – 33, 3. FC Botoşani – 32, 4. U Craiova 1948 – 28, 5. UTA Arad – 26, 6. CS Mioveni - 25, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 1, 10. Gaz Metan Mediaş – -25.

Afla mai multe despre: gaz metan-rapid-iancu 

viewscnt
Articole similare