Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tite a găsit principala cauză a remizei cu Elveţia: "Ne-a lipsit precizia în momentele decisive". Ce a spus Coutinho

Tite a găsit principala cauză a remizei cu Elveţia: "Ne-a lipsit precizia în momentele decisive". Ce a spus Coutinho

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul naţionalei Braziliei, Tite, a identificat principala cauză a remizei obţinute cu Elveţia în debutul la Cupa Mondială, scor 1-1, şi a precizat că a fost vorba despre lipsa de eficienţă.

"Bineînţeles că sunt nemulţumit de rezultat. Voiam să câştigăm, dar am fost cuprinşi de teamă. Pesiunea a fost imensă. Ne-a lipsit precizia în momentele decisive. Am avut ocazii clare şi ar fi trebuit să fim mai precişi", a declarat Tite, citat de site-ul FIFA.

La rândul său, mijlocaşul Philippe Coutinho – desemnat omul meciului graţie golului fantastic prin care a deschis scorul – a afirmat: "Uneori trebuie să accepţi modul în care joacă echipa adversă. Am încercat să pătrundem prin apărarea lor, dar a fost dificil. Cred că sunt multe lucruri pozitive, totuşi, de care vom ţine cont la meciul următor".

Brazilia a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, duminică, la Rostov, cu Elveţia, în etapa I a Grupei E a Cupei Mondiale. Au marcat Coutinho '20, respectiv Zuber '50.

 În minutul 20, Coutinho a marcat cu un şut de la 20 de metri, lateral stâga, mingea a lovit bara laterală aproape de vinclu, la colţul lung, şi a intrat în poartă.

La cinci minute după pauză, Zuber a marcat cu capul după un corner executat de pe partea dreaptă de Shaqiri. Brazilienii au reclamat că Zuber l-a împins înainte de a marca pe Miranda, dar arbitrul a refuzat să apeleze la VAR.

În primul meci al grupei, Serbia a învins, tot duminică, la Samara, reprezentativa din Costa Rica, cu scorul de 1-0 (0-0).

Afla mai multe despre: titecauzabrazilia 

viewscnt
Articole similare