Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Titlul e şi al meu, nu!?" Gafă incredibilă a Barcelonei: catalanii au UITAT un jucător cu 17 meciuri jucate în acest sezon

"Titlul e şi al meu, nu!?" Gafă incredibilă a Barcelonei: catalanii au UITAT un jucător cu 17 meciuri jucate în acest sezongalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a devenit oficial campioana Spaniei pentru a 25-a oară în istorie, iar finalul partidei cu Deportivo La Coruna, câştigată cu 4-2 a dat startul petrecerii catalane.

Gruparea de pe Camp Nou a pregătit o serie de tricouri speciale pe care jucătorii ei să le poarte în timpul ceremoniei de la final, însă a comis o gafă taxată imediat de unul dintre jucători.

Pe tricouri au fost inscripţionate numele jucătorilor Barcelonei din acest sezon, însă un fotbalist cu 17 meciuri jucate în toate competiţiile a fost omis. E vorba de Gerard Deulofeu, care a observat imediat problema şi şi-a exprimat nemulţumirea pe reţelele de socializare.

"Campionii Spaniei! Este şi (n.r. titlul) meu, nu!? @FCBarcelona_cat", s-a întrebat Deulofeu alăturând imaginea cu tricoul de pe care numele său lipseşte.



Deulofeu a plecat în ianuarie de la Barcelona, la Watford, însă în prima parte a sezonului a strâns 17 meciuri, dintre care 10 în campionat. Iar pe tricoul în cauză apare şi numele lui Rafinha, care nu a apucat să joace vreun meci în campionat pentru Barcelona, înainte să se transfere în Serie A, la Inter.



Fanii Barcelonei au observat că pe tricou nu au apărut nici numele lui Javier Mascherano şi Arda Turan.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: deulofeubarcelonatrofeutitlu 

viewscnt
Articole similare