Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titlul se decide în prelungiri! INCREDIBIL Cum ar fi arătat acum clasamentul Ligii 1, fără golurile marcate după minutul 90

Titlul se decide în prelungiri! INCREDIBIL Cum ar fi arătat acum clasamentul Ligii 1, fără golurile marcate după minutul 90

Superliga

Comentarii

Derby-ul FCSB - CFR Cluj s-a încheiat nedecis, scor 1-1, după ce Planic a înscris în prelungirile partidei pentru o remiză ce se poate dovedi decisivă pentru trupa lui Dică în cursa pentru un nou titlu în România.

Pentru a doua oară în play-off, CFR Cluj a condus-o pe FCSB, dar a obţinut un singur punct din meci, după ce roş-albaştrii au reuşit să egaleze în prelungiri. În tur, Gnohere a jucat rolul salvatorului, cu o reuşită în minutul 90+1, din pasa eroului de aseară, Bogdan Planic.

  • Semifinalele Champions League se văd pe Telekom Sport! Marţi, de la 21:45: Real Madrid - Bayern Munchen. Miercuri, 21:45: AS Roma - Liverpool

Nu au fost însă singurele goluri reuşite de FCSB în prelungiri în acest sezon, iar Telekom Sport vă oferă un exerciţiu de imaginaţie: Cum ar fi arătat clasamentul Ligii 1 în acest moment, dacă toate meciurile s-ar fi încheiat după fix 90 de minute, iar golurile marcate în prelungiri nu ar mai fi contat.

În sezonul regulat, FCSB a mai beneficiat de doua astfel de situaţii, câştigând meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, după ce Dennis Man a marcat în prelungiri şi remizând cu Dinamo, scor 2-2, graţie unei reuşite a lui Filipe Teixeira, la ultima fază a meciului.

CFR Cluj a beneficiat de o singură victorie în prelungiri, în play-off, cu CSM Poli Iaşi, scor 2-1, dar a pierdut patru puncte în acelaşi mod, în partidele cu FCSB.

Ocupanta locului 3 în acest moment, CS U Craiova, a obţinut o singură victorie în prelungiri, în sezonul regulat, cu Concordia Chiajna.

Astfel, CFR Cluj ar fi intrat în play-off cu acelaşi număr de puncte 30 (59 puncte în sezonul regulat), FCSB ar fi fost pe locul 2, cu 26 de puncte (52 de puncte în sezonul regulat, faţă de 55 câte a obţinut de fapt), în timp ce CS U Craiova ar fi fost pe trei, cu 25 de puncte.

În play-off, CFR ar fi ajuns în acest moment până la 43 de puncte şi ar fi avut un avans de 4 puncte faţă de FCSB, locul 2, cu 39 de puncte.

Citeşte şi:

Cum arată acum podiumul Ligii 1
1. FCSB - 43 de puncte
2. CFR Cluj - 41 de puncte
3. CS U Craiova - 35 de puncte

Cum ar fi arătat podiumul Ligii 1, fără golurile marcate în prelungiri
1. CFR Cluj - 43 de puncte
2. FCSB - 39 de puncte
3. CS U Craiova - 34 de puncte

Sezon regulat fără golurile marcate în prelungiri (în paranteză punctele obţinute în realitate)
1. CFR Cluj - 59 de puncte (59)
2. FCSB - 52 puncte (55)
2. CS U Craiova 49 puncte (51)

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujclasament liga 1play-off 

viewscnt
Articole similare