Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Toată lumea a sărit pe Man că nu va juca!” Un fost antrenor îi prevede un viitorul frumos în Serie A

„Toată lumea a sărit pe Man că nu va juca!” Un fost antrenor îi prevede un viitorul frumos în Serie A

Serie A

Comentarii

Dennis Man a ajuns în curtea lui Parma, unde a început aventura sa în Serie A.

Man a ajuns de la FCSB la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din Liga I la ora actuală.

Fotbalistul român are 11 apariţii în tricoul Parmei, formaţie pentru care a înscris şi un gol.

Ionuţ Chirilă (55 de ani) este de părere că Man a făcut alegerea potrivită şi că va avea un viitor frumos în Serie A, unde concurează echipe de top.



„A ajuns în cel mai puternic campionat din lume ca tacticizare şi chiar dacă joacă la o echipă care se bate la retrogradare, dar care are însă o forţă de joc, o viteză de joc şi aşa mai departe, după o lună de zile are ofertă de 25-30 de milioane de euro de la Inter sau de la Juventus.

Şi chiar dacă nu o are, o va avea pentru că industria fotbalului italian îi va exploata calităţile lui Dennis Man şi îl va face un mare jucător. Este un mare talent şi va fi un mare talent. Şi el, şi Mihăilă. Jucătorii români, din cauza lipsei de compentenţă a managementului tehnic din România trebuie să plece la 19-20 de ani pentru a deveni puternici"
, a declarat Ionuţ Chirilă, joi dimineaţa, pentru Look Sport.

  • 8 selecţii la naţionala de seniori a României are Dennis Man


 Presa din Italia anunţă că AC Milan e interesată de Dennis Man

De-a lungul timpului, Florin Răducioiu, Cosmin Contra, Cristian Daminuţă şi Ciprian Tătăruşanu au fost românii care au evoluat pentru AC Milan, iar Dennis Man ar putea fi următorul.

Cel puţin acesta este anunţul făcut de Calciomercatonews.com, care a oferit câteva detalii. Sursa citată anunţă că Dennis Man este „un potenţial candidat de pe lista 'diavolilor' în perioada de transferuri din iarnă".

„Dennis Man, născut în 1998, este unul dintre starurile venite din fotbalul din estul Europei şi mai are contract cu Parma până în 2025. Krause (n.r. - patronul Parmei) vrea să-l păstreze pe atacantul tânăr, dar, în cazul unei retrogradări, va fi dificil să-l ţină, ţinând cont de calităţile pe care le are la o vârstă atât de fragedă", a mai scris Calciomercato.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie a 

viewscnt
Articole similare