Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toate drumurile duc la Madrid. Realul, în pole position pentru transferul lui Neymar. Motivul pentru care Barcelona este OUT din cursă

Toate drumurile duc la Madrid. Realul, în pole position pentru transferul lui Neymar. Motivul pentru care Barcelona este OUT din cursă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are prima şansă la transferul atacantului echipei Paris Saint-Germain, Neymar, anunţă presa spaniolă.

Potrivit Marca, Real Madrid i-a luat faţa Barcelonei în cursa pentru transferul starului brazilian, după ce în ultimele săptămâni catalanii au fost cotaţi cu prima şansă, informaţie confirmată şi de L'Equipe.

Cum transferul lui Paul Pogba de la Manchester United a picat, Real Madrid şi-a îndreptat atenţia către Neymar, iar PSG preferă să îl trimită pe brazilian în capitala Spaniei, decât să i-l înapoieze Barcelonei, cu care nu se află în relaţii bune.

Prin urmare, PSG le solicită catalanilor 222 de milioane de euro, suma pe care catalanii au încasat-o, de altfel, în 2017, atunci când francezii i-au achitat clauza de transfer. Totuşi, Marca anunţă că Barcelona nu este dispusă să plătească nici măcar un euro pentru Neymar, preferând să ofere la schimb mai mulţi jucători, astfel că, în acest moment, şansele catalanilor de a-l readuce pe brazilian sunt nule.

În schimb, PSG este dispusă să accepte jucători la schimb plus o sumă de bani din partea celor de la Real Madrid, care îi pun pe masă pe Gareth Bale, James Rodriguez sau Keylor Navas. În total, întreaga afacere ar urma să o coste pe Real Madrid aproximativ 200 de milioane de euro.

PSG confirmă negocierile

Paris Saint-Germain se află în discuţii avansate pentru transferul atacantului brazilian Neymar la un alt club, a anunţat directorul sportiv al campioanei Franţei, Leonardo.

"Discuţiile sunt mai avansate decât înainte, dar nu există încă un acord. Vom vedea ce se va întâmpla. Fiecare vrea să-şi cunoască viitorul", a declarat directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, citat de Marca.

Mai mult de atât, Neymar nu a fost convocat în lotul echipei Paris Saint-Germain pentru meciul cu Nîmes din cauza discuţiilor pe tema viitorului său. În conferinţa de presă de dinainte de meci, antrenorul Thomas Tuchel a precizat că brazilianul "nu a încheiat antrenamentul de sâmbătă din cauza unei dureri la o gleznă".

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare