You are here:

Toni Kroos, discurs dur despre imigraţia din Germania: „Nu-mi las fata să iasă din casă după ora 23!”

Toni Kroos, discurs dur despre imigraţia din Germania: „Nu-mi las fata să iasă din casă după ora 23!”
Comentarii

Toni Kroos a abordat, în cadrul unui podcast, un subiect delicat: imigraţia din Germania.

Toni Kroos, despre problema imigraţiei din Germania

Fostul superstar de la Real Madrid este de părere că Germania nu a ştiut cum să gestioneze problema imigraţiei, iar acum ţara este un loc nesigur. Ca exemplu, neamţul a spus că are mare încredere să-şi lase fiica după ora 23 pe strada în Spania, lucru pe care nu îl poate spune şi despre Germania.

„Dacă aş compara Germania acum cu Spania...am o fată de 7 ani. Când va creşte şi m-ar întreba cineva dacă aş lăsa-o după ora 23 să iasă în oraş, i-aş spune că aş prefera să o las în Spania decât în Germania.

Germania primeşte oamenii cu braţele deschise. Campionatul Mondial din 2006 a demonstrat acest lucru, aşa cum s-a întâmplat şi la Euro 2024. Mi se pare senzaţional, dar nu mai e ţara care era acum 10 ani. Există un sentiment de nesiguranţă în Germania care e la un nivel mult mai scăzut în Spania. Ţara e suprapopulată.

Eu susţin imigraţia o mie la sută, dar cei care se ocupă de destinele Germaniei au subestimat influxul de oameni, care ulterior a devenit de necontrolat. Este clar că Germania are nevoie de mulţi dintre oamenii care au imigrat. Cu toate acestea, societatea nu a fost pregătită şi nu este tolerantă.”, a declarat Toni Kroos, în cadrul unui podcast.

Afla mai multe despre: toni kroosgermaniafotbal international 

viewscnt
Articole similare