Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Kroos şi-a dat acordul: semnează până în 2024! Unde va juca mijlocaşul

Toni Kroos şi-a dat acordul: semnează până în 2024! Unde va juca mijlocaşul

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos (31 de ani), unul dintre veteranii lui Real Madrid, va semna prelungirea contractului cu echipa de pe "Santiago Bernabeu" până în 2024. Poate cel mai bun mijlocaş central al lumii în ultimii ani, Kroos îşi va continua, astfel, şederea la Madrid.

Transferat la Real Madrid în 2014, cu 25 de milioane de euro, de la Bayern Munchen, Toni Kroos a devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii, care a contribuit la succesele din ultimii ani al formaţiei din Spania, printre care trei Ligi ale Campionilor câştigate la rând.

Toni Kroos şi-a dat acordul: semnează până în 2024! Unde va juca mijlocaşul

Deşi anunţase că la finalul contractului cu Real Madrid, în 2023, are de gând să pună capăt carierei de fotbalist profesionist, Toni Kroos a luat decizia de a-şi prelungi cariera. Şi, odată cu cariera, contractul cu Real Madrid.

Potrivit MARCA, Toni Kroos îşi va pune semnătura cu pe o nouă înţelegere cu Real Madrid şi va semna până în 2024 cu Real Madrid. Astfel, Kroos va ajunge la 10 ani petrecuţi pe "Santiago Bernabeu şi, cel mai probabil, îşi va încheia cariera de jucător la Real Madrid.

În acest sezon, Toni Kroos a jucat 8 meciuri şi a livrat două pase de gol în toate competiţiile la care participă cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: toni krooscontractreal madrid 

viewscnt
Articole similare