Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea a recunoscut ce l-a determinat să rămână la FCSB: "Dacă nu era aşa, probabil că nu mai continuam". Gigi Becali l-a anunţat ce obiective are

Toni Petrea a recunoscut ce l-a determinat să rămână la FCSB: "Dacă nu era aşa, probabil că nu mai continuam". Gigi Becali l-a anunţat ce obiective are

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a vorbit, imediat după victoria cu Zimbru Chişinău, despre ce a transmis vestiarului, dar şi despre ce l-a făcut să rămână la echipa din Berceni.

Cum a motivat Toni Petrea prelungirea contractului cu FCSB

Istoria nu s-a repetat la FCSB şi Toni Petrea a rămas pe banca tehnică. În primul mandat, tehnicianul a părăsit echipa, după ce a pierdut titlul, dar el a acceptat să rămână acum, chiar dacă a ratat titlul, din nou, în faţa campioanei CFR Cluj. 

"Colaborarea cu Gigi Becali va fi ca şi până acum. Noi am fost foarte ok. Dacă nu era aşa, probabil că nu mai continuam sau se întâmplau alte lucruri", a declarat Toni Petrea, conform Sport.ro

"Am avut un final de sezon destul de bun, cu un playoff foarte reuşit până la un punct. Evoluţia noastră, rezultatele pe care le-am avut, discuţiile pe care le-am avut şi cu conducerea clubului şi cu jucătorii m-au determinat să continui. Am încredere că anul acesta va fi cu totul şi cu totul altfel. 

A fost primul gând şi primul mesaj pe care l-am transmis jucătorilor când ne-am rezăvut după vacanţă, câştigarea campionatului. Trebuie să schimbăm câte ceva, vedem ce anume faţă de sezoanele trecute. În primul rând pentru a ne califica în grupele Conference League, deoarece acesta este obiectivul principal imediat şi după aceea, cel cu campionatul", a mai spus Toni Petrea. 

FCSB a făcut scor la Chişinău: 6-1 cu Zimbru

FCSB a marcat şase goluri şi în cel de-al doilea amical al verii, învingând pe Zimbru Chişinău cu 6-1 (2-0), sâmbătă, în deplasare

La Chişinău, echipa condusă de Toni Petrea a înscris de doar două ori în prima repriză, prin Darius Olaru (min. 10) şi Florinel Coman (min 28).

În repriza secundă însă roş-albaştrii au înscris de încă şase ori. Şi-au mai trecut numele pe tabelă Joyskim Dawa (min. 61), Musi (min. 70), Mamut (min. 80) şi Ianis Stoica (min. 83).

Toni Petrea a trimis în teren ”unsprezecele”: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Edjouma, Olaru, Oct. Popescu – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman. La pauză au mai intrat Târnovanu, Şut, Şuteu, Oaidă şi Ianis Stoica.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbzimbu chisinaufcsb 

viewscnt
Articole similare