Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea a sărit în apărarea fundaşului de care Gigi Becali a râs: ”Cred că s-a achitat destul de bine de sarcini!”

Toni Petrea a sărit în apărarea fundaşului de care Gigi Becali a râs: ”Cred că s-a achitat destul de bine de sarcini!”

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a sărit în apărarea lui Joonas Tamm, fundaş adus de FCSB în această vară.

Din dorinţa de a-şi întări apărarea, FCSB a realizat un transfer interesant. Gigi Becali l-a convins să semneze pe Joonas Tamm, un fundaş eston în vârstă de 30 de ani, care este titular în naţionala ţării sale.

Fotbalistul a fost adus de către MM Stoica la echipă. El a debutat pentru FCSB în înfrângerea pe care FCSB a suferit-o joia trecută în Conference League. După meci, Gigi Becali a fost supărat pe toată lumea şi a declarat că nici măcar nu ştie cine e Tamm. 

Totuşi, Toni Petrea i-a ţinut apărarea fundaşului nou venit la FCSB. Antrenorul susţine că apărătorul a făcut o partidă bună, având în vedere că se afla la primul meci în tricoul echipei bucureştene. 

”Ţinând cont că a fost primul lui joc, a făcut o săptămână de antrenamente cu echipa, cred că e pe drumul bun, nu pot spune că a făcut un meci slab, din punctul meu de vedere, am revăzut meciul, cred că s-a achitat destul de bine de sarcini.

Sper să se integreze cât mai repede în echipă şi să înţeleagă ceea ce vreau eu să jucăm şi ce cer eu de la apărători”, a spus Toni Petrea, la conferinţa de presă.

Joonas Tamm a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de FC Flora, echipă la care s-a transferat după ce a izbucnit războiul din Ucraina. În ţara vecină, Tamm a jucat la Vorkla Poltava, însă n-a mai putut continua după ce Rusia a atacat Ucraina.

Ulterior, s-a transferat la Flora Tallinn, în Estonia, pentru a fi mai aproape de familie. Tamm a pus condiţia să semneze doar până în vară, pentru ca ulterior să-şi poată găsi un angajament mai bun.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-tamm-petrea 

viewscnt
Articole similare