adplus-dvertising
You are here:

Toni Petrea, dezamăgit după FCSB - CFR Cluj 1-1: "Ce comentarii să mai fac?". Ce a spus despre golul ciudat încasat de Andrei Vlad

Toni Petrea, dezamăgit după FCSB - CFR Cluj 1-1: "Ce comentarii să mai fac?". Ce a spus despre golul ciudat încasat de Andrei Vlad

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, consideră că echipa sa nu merita să piardă două puncte cu CFR Cluj. De asemenea, tehnicianul a atras atenţia asupra jucătorilor indisponibili din lot.

Toni Petrea, după FCSB - CFR Cluj: "Nu avem alte posibilităţi, nu putem transfera"

FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3.

FCSB nu se poate baza pe mai mulţi titulari la următorul meci. Florin Tănase e suspendat, Florinel Coman, Dragoş Nedelcu şi Ionuţ Panţîru sunt accidentaţi, iar Andrei Miron e sub semnul întrebării, după ce a ieşit accidentat din meciul cu CFR Cluj. 

"Ce comentarii să mai fac? Meritam să câştigăm după ocaziile de pe teren. Am luat gol la ultima fază dintr-o lovitură liberă uşor acordată. Aţi văzut cum a sărit mingea, nu am avut ce face. Rezultatul nu e decisiv în economia meciului, se va juca până la final. Ne agăţăm de fiecare meci şi încercăm să câştigăm. 

Trebuie să încercăm să arătăm mai bine şi să luăm puncte. Cred că rezultatul nu e echitabil. Jucătorii reveniţi nu sunt refăcuţi. Vedem ce soluţii găsim la meciul de joi cu Botoşani. Nu va fi nici Tănase, suspendat. Încercăm să ne organizăm cât mai bine. Nu avem alte posibilităţi, nu putem transfera. Dintre cei accidentaţi şi în recuperare sper să mai apară măcar un jucător. Vedem. Se poate câştiga campionatul, de ce nu?

Am condus sezonul regular, acum întâmpinăm probleme, dar e nevoie de mai multă atenţie. Cred în lotul pe care-l am la dispoziţie. Nu neapărat că CFR e favorită, dar au ceva în plus în clasament. Trebuie să câştigăm la ei şi mai sunt meciuri. Se mai pot încurca şi ei, nu se ştie ce se va întâmpla. Trebuie să venim din urmă. Ţinând cont de accidentări, cred că am făcut un joc bun, deşi rezultatele nu au fost", a declarat antrenorul FCSB. 

Clasament: 1. CFR Cluj - 42 de puncte, 2. FCSB - 40 de puncte, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 30, 5. FC Botoşani – 28, 6. Academica Clinceni – 25.

viewscnt
Articole similare