Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea după FCSB - CFR 3-0: ”Cred că scorul putea să fie şi mai mare. Am făcut cel mai bun meci!”

Toni Petrea după FCSB - CFR 3-0: ”Cred că scorul putea să fie şi mai mare. Am făcut cel mai bun meci!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o clar pe CFR Cluj şi a obţinut prima victorie în faţa ardelenilor după doi ani. Campioana a jucat însă în zece oameni încă din prima repriză.

Toni Petrea era un antrenor fericit la finalul derby-ului: ”Am avut o atitudine foarte bună, am fost agresivi şi i-am forţat să greşească. Cred că scorul putea fi mult mai mare” a explicat antrenorul roş-albaştrilor.

Mai mult, Petrea crede că diferenţa putea fi mai mare şi a subliniat agresivitatea pozitivă din jocul echipei sale: ”Ţinând cont că am jucat cu echipa de pe locul 2, se poate considera că am avut cel mai bun joc. Sau cea mai bună repriză. O victorie importantă, în urma căreia ne-am desprins puţin în clasament. Mizăm pe tinereţea lor, pe entuziasmul lor. Încercăm să antrenăm această agresivitate pe care să o aplicăm în joc.”

FCSB are zece jucători la echipele naţionale, dar antrenorul liderului nu se plânge. Dimpotrivă, Petrea se declară mulţumit că FCSB oferă atâţia jucători naţionalei mari şi reprezentativei U21: ”Cred că pauza e bine venită pentru unii dintre jucători, pentru că a fost încărcătură mare în ultima vreme. Avem zece jucători la echipa naţională, dar vom vedea. Ne vom descurca. Mă bucur că sunt convocaţi mulţi jucători, dar asta e doar datorită evoluţiilor lor. Înseamnă că au făcut ceva bun, iar selecţionerii au apreciat ca atare. Coman are sclipiri, poate oricând decide o fază, un joc, poate fi o soluţie” a mai spus antrenorul roş-albaştrilor.

FCSB - CFR Cluj 3-0

FCSB s-a răzbunat pe CFR Cluj pentru înfrângerile din ultimele patru confruntări.

Roş-albaştrii au făcut scor pe Naţional Arena, unde Florinel Coman a ratat prima mare ocazie de gol a meciului. Arlauskis l-a blocat, dar lituanianul a intervenit defectuos cu cinci minute înaintea pauzei. La primul său meci de la revenirea în echipa din Cluj, Arlauskis l-a faultat pe Octavian Popescu şi a fost eliminat direct. FCSB a defilat în actul secund. Olaru i-a furat mingea lui Chipciu şi a marcat pentru a şasea oară în acest sezon.

Gafele campionilor au continuat şi după deschiderea de scor. Camora a pasat direct la adversar, Burcă şi Vinicius nu au fost atenţi, iar Tănase a bifat a 18-a reuşită stagională. Moruţan a înscris superb şi a închis tabela la 3 la 0, iar FCSB a obţinut cea mai clară victorie în faţa clujenilor din ultimii opt ani. Echipa lui Petrea are acum un avans de trei puncte în faţa campioanei.

 

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare