Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea în faţa primului mare test din cariera de antrenor principal: ”Trebuie să câştigăm pentru suporteri!” Ce spune despre ”cazul Andrei Vlad”

Toni Petrea în faţa primului mare test din cariera de antrenor principal: ”Trebuie să câştigăm pentru suporteri!” Ce spune despre ”cazul Andrei Vlad”

FCSB

Comentarii

Anton Petrea, noul antrenor al FCSB-ului, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre partida din finala Cupei României cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Toni Petrea se află în faţa primul mare meci pe banca FCSB-ului, dar şi în faţa primului trofeu ca antrenor principal: ”Ne aflăm în faţa unui meci important pentru noi, iar asta înseamnă că trebuie să fim concentraţi 100%. Vom încerca să ne impunem jocul şi să facem suporterii fericiţi, chiar dacă nu vor putea fi alături de noi la stadion. Sunt convins că ne vor susţine din faţa televizoarelor. Este un meci important, pentru mine, dar nu numai pentru mine. Eu încerc să transmit tot ceea ce trebuie pentru a câştiga acest trofeu. Este un trofeu important pentru noi toţi. Cred că dacă îl vom câştiga, vom căpăta mai multă încredere, mai ales că sunt jucători tineri, cărora le lipseşte experienţa şi încrederea” a mărturisit el, într-o conferinţă de presă.

Noul tehnician de la FCSB a descoperit un avantaj în faptul că meciul FCSB - CFR a fost amânat: ”Noi ne făcusem un program, luând în calcul meciul cu CFR. Dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi am schimabt programul. Nu ştiu dacă e un avantaj, dar am avut posibilitatea să cunosc mai bine jucătorii, deci cel puţin pentru mine, e un avantaj”

El a comentat şi situaţia în care se regăseşte fostul staff al roş-albaştrilor, care a dus echipa în finala Cupei României: ”Meseria de antrenor a imprevizibilă. Eu nu pot decât să apreciez faptul că fostul staff a adus echipa la acest nivel al competiţiei şi să le urez succes în continuare” a spus Petrea.

Fostul secund al lui Reghecampf a refuzat să comenteze mai multe despre situaţia creată după faza semifinalelor, când Dinamo a depus memoriu împotriva FCSB-ului pe baza cazului ”Andrei Vlad”: ”Nu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat. Fiecare club acţionează cum crede. Pentru mine contează ce a fost pe teren, iar echipa s-a calificat fără discuţii. Dar, repet, este dreptul ficărui club să facă ce doreşte” a încheiat Petrea.

Afla mai multe despre: toni petreafcsb 

viewscnt
Articole similare