Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, întrebat dacă s-ar mai întoarce la FCSB: ”Nicolo Napoli a ajuns a noua oară la Craiova!” Răspunsul oferit de antrenorul Chindiei Târgovişte

Toni Petrea, întrebat dacă s-ar mai întoarce la FCSB: ”Nicolo Napoli a ajuns a noua oară la Craiova!” Răspunsul oferit de antrenorul Chindiei Târgovişte

Superliga

Comentarii

Toni Petrea se află în acest moment la Chindia Târgovişte, după ce a decis să plece de la FCSB.

Antrenorul traversează o perioadă foarte bună la echipa din Târgovişte. Pâna la venirea lui, Chindia părea o echipă pierdută şi nu reuşea să obţină puncte sau măcar să ofere meciuri în care joacă fotbal de calitate. 

După venirea lui Petrea, echipa s-a transformat radical. A reuşit să obţină victorii importante şi chiar s-a impus în faţa Rapidului, devenind o nucă tare pentru toate cluburile din Superligă. 

FCSB a rămas fără antrenor după plecarea lui Dică. De echipă s-a ocupat Mihai Pintilii, dar nu este clar dacă el va rămâne la club ca principal.

Toni Petrea a fost întrebat dacă s-ar mai întoarce la FCSB. Antrenorul a dat de înţeles că în viitor nu ar refuza o revenire la echipa lui Becali şi a dat exemplul lui Nicolo Napoli la FC U Craiova. Totuşi el recunoaşte că acest lucru este mai dificil în acest moment, deoarece o pregăteşte pe Chindia Târgovişte. 

”Nicolo Napoli a ajuns a noua oară la Craiova!”

”E greu să vorbesc acum, eu sunt la Chindia. Nu se ştie în viaţă ce se întâmplă! Nicolo Napoli a ajuns a noua oară la Craiova (n.r. – râde!) Nu se ştie niciodată! N-am de ce să spun nu, am relaţii foarte bune cu cei din cadrul clubului.

Mă rog, înseamnă că am lăsat ceva în urmă acolo. Doi an la rând ne-am bătut până la final la titlu, cu şanse reale. Cred că asta a contat, n-am decât să mă bucur pentru faptul că patronul şi cei de acolo mă apreciază”, a spus Toni Petrea, conform Fanatik.

Chindia le-a învins pe CSA Steaua, Rapid, FC U Craiova, Mioveni, Voluntari şi Hermannstadt sub conducerea fostului antrenor de la FCSB.

Afla mai multe despre: superligă-toni petrea-superligă 

viewscnt
Articole similare