Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, mulţumit după egalul cu FC Argeş din Cupa României: ”E echitabil!”

Toni Petrea, mulţumit după egalul cu FC Argeş din Cupa României: ”E echitabil!”
Comentarii

Chindia Târgovişte a remizat în grupele Cupei României, cu FC Argeş, scor 1-1.

La finalul partidei, Toni Petrea a părut mulţumit de rezultat. El spune că a dorit să le ofere mai multe minute şi altor jucători pe care îi are la dispoziţie. 

Antrenorul de la echipa din Târgovişte susţine că meciurile din grupele Cupei României sunt ca un bonus, iar obiectivul princial este salvarea de la retrogradare în acest sezon. 

”E echitabil!”

”E echitabil, o partidă de Cupă, în care am vrut să văd la lucru şi jucătorii care au evoluat mai puţin. Am şi debutat nişte jucători. A fost un rezultat echitabil. Mă bucur că cei care au intrat au avut un ritm bun şi asta îmi dă speranţe pentru viitor.

Am schimbat, era normal, oricum şansele noastre de calificare erau mici. Am considerat că era firesc să le dau minute şi celorlalţi jucători. Ei aveau mai multe şanse să meargă mai departe. Pentru noi e clar, obiectivul nostru principal este salvarea de la retrogradare, aş fi ipocrit să nu recunosc.

Faptul că am reuşit să ne calificăm în grupe, e un lucru bun pentru mine pentru că pot vedea şi jucătorii care evoluează mai puţin. Le-am zis să se bucure de aceste momente, nu au nicio presiune, nu au niciun stres.

Farul e echipa de pe primul loc. Într-un timp scurt s-a instalat în fotoliul de lider. Va fi o partidă dificilă. Sunt convins că vor veni cu gândul de a câştiga, dar şi noi suntem pe un drum bun. Trebuie să jucăm fotbal şi să încercăm să câştigăm”, a declarat Anton Petrea la finalul meciului.

Afla mai multe despre: chindia-fc argeş-toni petrea-cupa româniei 

viewscnt
Articole similare