Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea nu se gândeşte la rivala CFR: "De câte ori am făcut calcule nu am reuşit să ne câştigăm noi meciurile!"

Toni Petrea nu se gândeşte la rivala CFR: "De câte ori am făcut calcule nu am reuşit să ne câştigăm noi meciurile!"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul meciului câştigat de roş-albaştri, scor 3-2, împotriva lui FC Argeş la Piteşti.

Toni Petrea nu se gândeşte la rivala CFR: "De câte ori am făcut calcule nu am reuşit să ne câştigăm noi meciurile!"

FCSB a învins in-extremis cu 3-2 pe FC Argeş, în deplasare, în etapa a 2-a din play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea se apropie la cinci puncte de liderul CFR Cluj. La finalul partidei, Petrea a spus că important pentru el şi elevii săi este să abordeze fiecare meci în parte victorie.

Asta pentru că de câte ori s-au gândit la paşii greşiţi pe care i-a făcut rivala CFR Cluj, atunci FCSB nu a reuşit să-şi câştige meciurile care o puteau apropia de titlu.

"Important e că am câştigat. Am avut şi un om în plus. Am avut şi penalty-ul acela... Mă bucur că am reuşit să marcăm, să câştigăm. Trei puncte după un meci frumos, cu de toate, faze de poartă. Penalty-uri, cartonaş roşu. Sper să o ţină tot aşa cei de la FC Argeş.

Am ajuns în situaţia de a fi egalaţi de două ori, e păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri cadou. Trebuie să fim mai atenţi în unele momente.

Chiar nu vreau să mă mai gândesc la acest lucru. De câte ori ne-am gândit, am făcut calcule, nu am reuşit să câştigăm noi meciurile. Am vorbit şi cu jucătorii să luăm meci cu meci. Vedem ce se va întâmpla în continuare.

A fost un meci aspru, s-a văzut o dorinţă din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obişnuim", a spus Toni Petrea, la Telekom Sport.

Toni Petrea a avut şi un mesaj pentru Octavian Popescu, fotbalist convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională în premieră: "Îmi doresc să se întoarcă sănătos, să joace cu încredere dacă va fi folosit", a mai declarat Toni Petrea, la flash-interviu.

FC Argeş - FCSB 2-3, în Liga 1

FCSB a învins, duminică, în deplasare, scor 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, în care trei goluri s-au marcat din penalti şi un jucător de la gazde a fost eliminat. Ultimul gol al învingătorilor a venit în minutul 90+4.

FCSB a marcat prin Tănase, în minutele 39 şi 56 (penalti) şi Dumiter ‘90+4. Pentru FC Argeş au înscris Şerban ’43 (penalti) şi Said ’72 (penalti).

În minutul 69, de la gazde a fost eliminat Şerban.

FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici (Said ’46), Turda, Dos Santos – Dumitraşcu (Muşat ’66), Raynov, Şerban, Tofan – Cr. Tănase (Arias ’66), Ganea (Viana ’66), Işfan (Moisie ’90). Antrenor: Andrei Prepeliţă.
FCSB: Târnovanu – Creţu (V. Gheorghe ’77), Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Edjouma (Şut ’65), F. Tănase (Dumiter ’84) – Cordea (Stoica ’46), Mamut (Coman ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Raynov ’53, Said ’69, Ganea ’70 / Tănase ’70, Popescu ‘78

Cartonaş roşu: Şerban ’69

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Mircea Orbuleţ, Marius Badea – Marcel Bîrsan

Observator: Iosif Olah

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbreactieliga 1fc arges 

viewscnt
Articole similare