Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, patru victorii consecutive la Chindia Târgovişte! Concluzia tehnicianului: ”Sunt încrezător în această echipă”

Toni Petrea, patru victorii consecutive la Chindia Târgovişte! Concluzia tehnicianului: ”Sunt încrezător în această echipă”

Chindia Targoviste

Comentarii

Toni Petrea (47 de ani) este antrenorul momentului în Liga I.

Toni Petrea, patru victorii consecutive la Chindia Târgovişte! Concluzia tehnicianului 

Toni Petrea este antrenorul momentului în Liga I! Tehnicianul a legat patru victorii în primele patru meciuri la Chindia Târgovişte. 

Petrea este mulţumit de cum decurg lucrurile la Chindia şi se gândeşte deja la următorul meci, cel din Cupa României, împotriva celor de la Ocna Mureş.

"A fost un meci greu, disputat, aşa cum am anticipat. A fost închis în prima repriză, am întâlnit o echipă care s-a apărat bine. Pe mine mă bucură reacţia jucătorilor, atitudinea lor, faptul că au luptat pentru fiecare minge şi au crezut până la final.

Tot timpul le spun jucătorilor că trebuie să joace până la ultimul fluier al arbitrului, că se poate întâmpla orice, oricând se poate schimba rezultatul. Ne bucurăm pe moment, că urmează o săptămână plină. Trebuie să ne refacem cât mai repede şi să ne pregătim pentru partidele viitoare. Echipa reacţionează bine. Cred că în trecut jucătorii au suferit la capitolul încredere, acum au căpătat mai multă încredere după evoluţiile bune şi rezultatele pe care le-am avut.

Chiar dacă erau într-o situaţie foarte dificilă şi contau punctele, mă interesa modul de exprimare în teren. Pe mine mă interesează să jucăm fotbal. Normal, ne adaptăm şi la ce oferă jocul, dar eu vreau să pregătim fiecare joc la victorie, indiferent de adversar.

Sunt încrezător în această echipă, putem facem lucruri bune, dovadă aceste victorii pentru care-i felicit pe jucători. Cu siguranţă vor apărea schimbări în formula de start la meciul din Cupă, apoi jucăm sâmbătă la Voluntari, avem nevoie de forţe proaspete şi am nevoie să-i văd pe jucătorii care au evoluat mai puţin", a spus Toni Petrea, după meci”, a declarat Toni Petrea. 

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare