Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, prima reacţie după victoria din derby-ul cu U Craiova: "De la etapă la etapă sunt răsturnări de situaţie". Ce a spus despre eventuale transferuri la FCSB

Toni Petrea, prima reacţie după victoria din derby-ul cu U Craiova: "De la etapă la etapă sunt răsturnări de situaţie". Ce a spus despre eventuale transferuri la FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a oferit primele declaraţii, după ce echipa sa a câştigat cu 2-0 în faţa Craiovei, în deplasare.

VIDEO | U Craiova - FCSB 0-2 (Man 40, 55)

"Am întâmpinat o rezistenţă bună din partea Craiovei, am avut mici probleme de organizare defensivă în prima repriză. Am marcat două goluri, cred că o puteam face de mai multe ori. Ne bucură victoria şi trebuie să ne gândim la meciul următor. Eram obişnuiţi cu Arena Naţională, un stadion prietenos cu noi. Am găsit varianta de lângă Bucureşti, e terenul bun (n.r. - la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia). E îmbucurător că marcăm multe goluri. E plăcut să fii pe primul loc, dar de la etapă la etapă sunt răsturnări de situaţie. Ne bucurăm de această victorie şi să ne pregătim pentru meciurile viitoare. 

Suntem într-o situaţie inedită cu începerea campionatului atât de devreme. Nu ştiu unde vom avea să ne antrenăm, nu ştiu ce vreme va fi şi nu mă refer doar la noi. Dar trebuie să ne pregătim cât mai bine", a declarat Toni Petrea.  

Toni Petrea: "Mai avem nevoie de jucători"

"Jucătorii valoare au, dar trebuie să formăm o echipă, să formăm un grup mic ca să câştigăm trofee. Sper să devenim o forţă a campionatului. Momentan nu am mai vorbit despre transferuri. Normal că în perioadele de pauză competiţională se mai fac mişcări de trupe. Mai avem nevoie de jucători, dar vedem ce se mai poate realiza. Radunovic e valoros, e bun, de bandă", a mai spus antrenorul de la FCSB.  

Afla mai multe despre: anton petreatoni petreafcsbu craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare