adplus-dvertising
You are here:

Toni Petrea şi Edi Iordănescu, sub lupa lui MM Stoica. ”Există capitole la care amândoi sunt 10 din 10!” EXCLUSIV

Toni Petrea şi Edi Iordănescu, sub lupa lui MM Stoica. ”Există capitole la care amândoi sunt 10 din 10!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit, în exclusivitate, la Telekom Sport, despre Edi Iordănescu şi Toni Petrea.

Iordănescu a decis să vină la FCSB şi a redresat echipa, care se afla într-o formă foarte slabă. Totuşi, patronul nu a fost mulţumit de jocul echipei, a criticat public jucătorii, iar Iordănescu a plecat. Becali nu a stat mult pe gânduri şi l-a readus pe Toni Petrea, omul care a stat pe banca tehnică şi în sezonul trecut la FCSB.

MM Stoica i-a analizat pe cei doi antrenori şi a precizat că există capitole la care amândoi sunt 10 din 10. 

”Există capitole la care amândoi sunt 10 din 10. Calitatea antrenamentelor, abordarea tactică. Nu sunt secrete din punctul ăsta de vedere pentru ei. Asta e practic meseria lor. Relaţia cu patronul... e normală. Relaţia cu jucătorii? Realizezi la primul antrenament când e vorba de o schimbare de antrenor, cum răspund jucătorii, dacă sunt dezamăgiţi.

Nu există recunoştinţă la un jucător de fotbal. Sunt foarte puţini cei care suferă după o persoană cu adevărat. Fotbalistul joacă pentru un salariu şi pentru că are o familie de întreţinut”, a spus MM Stoica, pentru TelekomSport. 

Înainte de reluarea campionatului, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 31 de puncte, fiind la 8 puncte în spatele CFR-ului. 

viewscnt
Articole similare