Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, supărat după partida cu FC Argeş: ”Am crezut că nu mai suntem în luna cadourilor”

Toni Petrea, supărat după partida cu FC Argeş: ”Am crezut că nu mai suntem în luna cadourilor”

Chindia Targoviste

Comentarii

Toni Petrea, antrenorul Chindiei, şi-a exprimat nemulţumirea după primul meci oficial din 2023, contra FC Argeş, scor 1-1.

Tehnicianul Toni Petrea a declarat că echipa sa a controlat în totalitate meciul împotriva piteştenilor.

De asemenea, el a spus că lipsa de comunicare, de concentrare sau chiar superficialitatea sunt cauzele înfrângerii.

Petrea a subliniat că nu are reproşuri la adresa jucătorilor şi a spus că finalizarea a fost deficitară, deşi fotbaliştii şi-au creat numeroase ocazii. 

”Am crezut că nu mai suntem în luna cadourilor”

”Normal să fim supăraţi, după un meci pe care l-am controlat total. O primă repriză în care, dacă aveam 2-0 sau 3-0, nu cred că s-ar fi supărat nimeni. Am crezut că s-a terminat luna cadourilor, dar în repriza a doua, am mai făcut un cadou adversarilor, ca şi cu Craiova.

Se întâmplă, lipsă de comunicare, lipsă de concentrare sau superficialitate. Important e să revenim cât mai repede, pentru că ne distanţăm de grupul de echipe care sunt în faţă.

Îmbucurător este jocul, atitudinea şi îi felicit pe jucători, nu am ce să le reproşez, am creat o sumedenie de ocazii. Am suferit la finalizare, poate trebuie să mai lucrăm la asta, pentru că am pus accent pe alte aspecte”, a declarat Toni Petrea.

”Am venit din urmă, eram în urmă rău, laudele lor sunt trecătoare. E normală această tactică de adormire când joci cu o echipă. E greu să vii de pe ultimul loc, am câştigat câteva, dar după aia nu am mai reuşit.

Întâlnim acum echipe pe care, în proporţie de 90%, le vom întâlni şi în play-out, dar niciun joc nu este uşor, sunt surprize. Va veni şi înjumătăţirea, vedem unde ne clasăm”, a spus Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea-chindia-fc argeş 

viewscnt
Articole similare