Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea vrea să o bată pe Rapid. Ce zis înainte de meciul din Giuleşti

Toni Petrea vrea să o bată pe Rapid. Ce zis înainte de meciul din Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti şi AFC Chindia Târgovişte se vor întâlni sâmbătă, de la ora 20:00, în etapa 27 din SuperLiga României, în direct, la Orange Sport.

Toni Petrea vrea să o bată pe Rapid. Ce zis înainte de meciul din Giuleşti 

Toni Petrea, antrenorul Chindiei, a prefaţat duelul cu Rapid din etapa cu numărul 27 din Liga I.

  • În turul campionatului, într-un joc disputat la Ploieşti, Chindia a învins cu 2-1, golurile fiind marcate de Daniel Popa (15), Cristian Neguţ (57), pentru Rapid înscriind Antonio Sefer (59).

"O victorie frumoasă, la momentul respectiv, după un joc disputat, greu. Aş vrea ca şi sâmbătă, la finalul meciului, să avem aceeaşi stare de spirit, să fim bucuroşi. Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă care are drept obiectiv o clasare cât mai bună în play-off.

Rapidul are tot ce îi trebuie pentru acest lucru. Vom juca pe un stadion frumos, cu o atmosferă frumoasă, dar bineînţeles, ostilă nouă. Trebuie să fim pregătiţi din acest punct de vedere. Vrem să jucăm cât mai bine, să facem un meci bun şi să venim acasă cu puncte, dacă se poate.

Am încredere că cei care vor intra o vor face foarte bine. Atmosfera este bună, am început anul destul bine, pot să spun. Cred că puteam avea mai multe puncte. Fiecare punct contează”, a spus Petrea.

Rapid ocupă locul 4 în campionat, cu 46 de puncte, reuşind să-şi asigure matematic calificarea în Play-Off, în urma remizei cu CS Mioveni (0-0), în timp ce Chindia se situează pe locul 10, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: toni petrearapidchindia 

viewscnt
Articole similare