Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 3 cele mai bune meciuri de pariat pe goluri în oferta de vineri

TOP 3 cele mai bune meciuri de pariat pe goluri în oferta de vineri

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri goluri 16.02.2018. Deşi nu este încă weekend, avem parte de câteva partide foarte interesante în oferta de vineri, în toate ţările importante din fotbalul european.

Bilet pariuri goluri 16.02.2018. Chelsea - Hull

Chelsea are parte de ultimul test înainte de duelul imposibil cu FC Barcelona, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Londonezii joacă pentru un loc în sferturile de finală în Cupa FA cu Hull City, o formaţie din Championship. Sezonul trecut, când Hull era în prima ligă, londonezii au câştigat ambele meciuri directe cu acelaşi scor, 2-0. Acum ne aşteptăm ca Chelsea să forţeze doar cât să se califice, aşa că mizăm din nou pe un număr destul de mic de goluri. Recomandarea noastră este “sub 3,5 goluri”.

Bilet pariuri goluri 16.02.2018. Leicester - Sheffield United

Tot din optimile de finală ale FA Cup este şi al doilea meci de pe bilet, Leicester – Sheffield United. Gazdele au probleme mari în apărare, încasând nu mai puţin de cinci goluri weekendul trecut de la liderul Manchester City. Mai mult, au ajuns deja la trei meciuri fără victorie, iar acum un succes este obligatoriu pentru a ieşi din pasa proastă. De partea cealaltă, Sheffield vine după o victorie, 2-1 pe teren propriu cu Leeds, aşa că visează la un rezultat surpriză. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în acest sezon şi în Carabao Cup, când Leicester a câştigat cu 4-1 în deplasare. Mizăm şi acum pe multe reuşite, aşa că pariem “peste 2,5 goluri”.

Bilet pariuri goluri 16.02.2018. Monaco - Dijon

Monaco nu mai are nicio şansă la titlu, însă speră să termine pe locul doi, pentru a se califica direct în Liga Campionilor. Lupta este grea, fiind implicate şi formaţii precum Marseille şi Lyon în această bătălie. În această rundă, monegascii primesc vizita celor de la Dijon, o echipă de mijlocul clasamentului, fără pretenţii prea mari să urce, aşa că gazdele sunt favorite. În tur, Monaco s-a impus în deplasare cu 4-1, astfel că şi în acest joc, pe teren propriu de data aceasta, suntem de părere că va înscrie suficiente goluri. Din acest motiv, pariem cu încredere “peste 2,5 goluri”.

Bilet goluri 16 februarie 2018
Chelsea – Hull Sub 3,5 @ 1.55
Leicester – Sheffield United Peste 2,5 @ 1.80
Monaco – Dijon Peste 2,5 @ 1.40
Curs final: 3.90

Afla mai multe despre: bilet pariuri goluriponturi pariuripariuri sportivemonacochelsea 

viewscnt
Articole similare