You are here:

TOP 3 cote de încercat la pariuri marţi în Liga Campionilor. Cum poţi ieşi în profit cu Man City şi Tottenham

TOP 3 cote de încercat la pariuri marţi în Liga Campionilor. Cum poţi ieşi în profit cu Man City şi Tottenham

Pariuri sportive

Comentarii

Cote pariuri 13.02.2018. Liga Campionilor revine în această seară la Telekom Sport cu două meciuri atractive. Ţi-am pregătit trei pronosticuri interesante de la jocurile Basel - Man City şi Juventus - Tottenham.

Cote pariuri 13.02.2018. Prima partidă este FC Basel – Manchester City. Basel vine după aproape o lună şi jumătate de pauză, cu două meciuri oficiale în picioare: înfrângere cu Lugano acasă (scor 0-1) şi victorie cu Thun în deplasare (scor 2-0). Basel a terminat pe locul 2 o grupă cu Manchester United, TSKA Moscova şi Benfica, prima parte a sezonului fiind extrem de bună pentru elveţieni. Manchester City are în anul 2018 deja 9 jocuri oficiale disputate, cu o singură înfrângere, pe terenul lui Liverpool, în campionat.

City a câştigat o grupă cu Shakhtar, Napoli şi Feyenoord, cu o medie de 2,33 goluri marcate per meci. Primul pont pentru acest joc este 2 şi peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,53. Pontul numarul 2 al acestui joc este City câştigă prima repriză la o cotă de 1,75.

Cote pariuri 13.02.2018. Al doilea lea joc este cel dintre Juventus şi Tottenham. Juventus are un an 2018 fabulos, în 7 jocuri disputate are tot atâtea victorii şi un golaveraj 16-0. Juventus a ieşit dintr-o grupă cu Barcelona, Sporting şi Olympiakos, acumulând 11 puncte. Tottenham are şi ea 9 jocuri în acest an fără să piardă vreunul, cu o medie de două goluri marcate per meci.

Londonezii au câştigat o grupă cu Real Madrid, Borusia Dortmund şi APOEL, cu o medie de 2,5 goluri marcate per meci. Va fi un duel între apărarea sigură a lui Juve, cu Benatia, Chiellini şi Buffon, respectiv atacul letal al lui Tottenham, cu Dele Alli, Son şi Harry Kane. Pontul nostru este peste 0,5 goluri marcate de Tottenham la o cotă de 1,57.

TOP 3 COTE DE PARIAT MARŢI
Basel – Man City 2 & Peste 1,5 @ 1,53
Basel – Man City  2 PR @ 1,75
Juventus – Tottenham Gol Oaspeţii @ 1,57

Afla mai multe despre: cote pariuriponturi pariuriliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare